Імміграція до Манітоби
-
Здавала в British Council паперовий. Не сподобалося по звуку та пишу повільніше ніж друкую)) Двічі за тиждень здавала у Students International комп'ютерний і після отримання результатів подала дві апеляції, бо 0.5 не вистачило у одному тесті по writing, а у другому на speaking очевидно було, що екзаменатор не слухав, а просто питав "why" на всі мої відповіді. Обидві апеляції задовольнили, гроші повернули. Writing підняли на 0.5, speaking на 1.
-
Здавала в BC і Si Київ, обидва рази комп‘ютерні. В Si сподобалось більше. )
-
Безперечно, рівень підготовки відіграє найважливішу роль, для успішної здачі IELTS, але я також пересвідчилась що організація проведення екзамену має не менш важливу роль. Я теж декілька років назад здавала у Львові від British Council. Зараз мені потрібно поновити сертифікат тож хочу вибрати найкращий варіант для себе.
-
Значення має рівень підготовки в першу чергу, а не провайдер тесту. Тест одинаковий для усіх в усіх країнах, умови та логістика також мають відповідати стандартам. Жоден з провайдерів не може мати інших критерів оцінювання, а тому міфи про "легше" є суто суб"єктивним сприйняттям. Майте на увазі, що провайдери часто підпадають під аудити, а тому нікому не вигідно "полегшувати" критерії оцінювання тесту через ризик позбутись права проводити IELTS у своїй країні. Я здавав (дуже давно) у Львові від British Council. Акустика у аудиторії була така собі, але не така, щоб неможливо було почути і зрозуміти.
-
А, у Students international на computer delivered навушники, моноблоки dell, клавіатури, мишки новенькі - аж приємно сидіти.
-
На компі можна виділяти кольором, зараз тренуюся в такому форматі. Найбільша перевага для мене - це навушники на лісенінгу.
-
Можна робити нотатки на сторінці (типу як маркером у ворді), а ще є типу віртуальні "наліпки", теж можна робити. А ще дають аркуш паперу та олівець - можна використовувати, як чернетку.
-
Я здавав у BC у Києві та Львові , а потім у SI у Києві. Як на мене,якість подачі у SI в рази вище. Особливо порівнявши екзамен від BC у Львові на липких столах їх звуком із колонки JBL за 300 грн - половину тупо було не чутно
-
Цікаво як там з reading. Бо я папір з завданням повністю розмальовував до кінця тесту
-
Дякую. Про звук у Авалоні чула не найкращі відгуки також. Сама схиляюсь до комп'ютерного.
-
Живий не здавав, перед computer delivered був лише офіційний пробний тест вдома.
-
Так, ще можна надягнути їх, щоб не було так чутно клацання клавіатури інших кандидатів на райтінгу.
-
Здавали у Львові і в Students і в British, організація хороша в обох, тест як повезе. Щодо лояльності Students теж чула, але як писала вище, подавали в них на апеляцію, результати не змінилися по жодному модулю. У Брітіш спікінг зараз роблять віддалено, тобто екзамен проводять в зумі
-
А до цього «живий» здавали? Цікаво який зручніше? Мені скоро повторно потрібно здавати
-
Згідний. Наушники - великий плюс
-
Здавав computer delivered у students international у Києві - біля зупинки метро. Сподобалося, в навушниках усе чутно, результати прийшли за тиждень.
-
Як я і писав вище, як повезе :)
-
Так. 2 рази з bc і раз з students int. Bc орендували приміщення в Готелі Тернопіль і мали свої колонки, students в Авалоні, користувалися вмонтованими в слелю колонками. То було більше року тому, можливо щось змінилось
-
Я займався з репетитором до аелтсів, вона багатьох готує, то інфо від неї що SI більш лояльні, і в них легше здавати, на рахунок звуку не знаю, нема з чим зрівняти, але до SI в мене нарікань не було
-
А в Тернополі здавали в BC, я правильно зрозуміла? То все було гаразд, так?
22 Jan 2023, 05:40
37656/234023
4 minutes ago