Імміграція до Манітоби
-
В чоловіка апеляція підняла бал на 0.5, здається по writing, те що нам потрібно було. Там залежить від того з якого модуля, наприклад, reading та listing немає сенсу подаватися, бо там все зрозуміло, а writing/speaking може бути суб'єктивне рішення екзамінатора, тому можна посперечатися))
-
Можливо, є сенс взяти хорошого репетитора, щоб порадив підхід до навчання. Деколи вартує щось поміняти у навчанні, якщо відчуваєте, що набридло, сил нема, стало не цікаво тощо. Якщо є досвід самостійного систематизованого навчання, то можна і самому щось спробувати. Якщо немає, то, можливо, краще порадитись з педагогом. Апеляцію подавайте, звичайно, якщо W або S
-
Дякую за пораду
-
Згоден, що ПК краще, треба тільки трохи тренуватися. Сам спочатку на папері думав здавати, але дослухався до людей і змінив думку - дуже зручно, хоча треба тоенуватись
-
Дуже дуже раджу ПК!!! В мене було 5 спроб. Була впевнена що пк не задля мене. Але отримала необхідний бал саме на ПК версії. Я просто не могла повірити. Але обов'язково потренуватися треба. Там питання в listening стоять не один під одним. ПК та на бумазі були екзамени один за одним. Та знов не набрала reading 7 на папері, а лише на одній спробі на пк отримала.
-
На бумазі
-
Ви ПК версію сдавали?
-
У чаті по IELTS ще можна спитати про апеляцію. Там було багато кейсів стосовно цього і суб’єктивно мені здається, що частіше піднімають бал. Ще раджу подаватись на S та W, бо ціна одна, а шансів удвічі більше) І якщо оцінку піднімуть, то гроші повертають. До речі, знизити бал не можуть, так що ризикуєте тільки грошима
-
Якщо не вийде з апеляцією, то зробіть паузу, якщо є можливість - може просто наїлися підготовкою
-
Отже, дивлячись по відгукам, можна спробувати, єдиний ризик - 100$. Це краще, адже джужина на удальонці, і працює до 10-11 вечора кожний день, фізично, та вже й морально можливості майже немає на нову підготовку
-
В мене 1 раз до апіляції s 5.5, w 6.5. Потім я повчився, і 2 раз здав s 7.5, w 5.5 :)
-
W точно має бути більше
-
Я подавав апеляцію тільки на 1 частину, можна було на всі подати, але все інше на той час влаштовувало
-
А Ваша інтуіція що каже? Оцінили справедливо? Думаю, від того треба відштовхуватись
-
Я знаю людину, якій підняли одну дисципліну на 1.0, а іншу на 0.5
-
Тобто як кому вже пощастить, незалежно від місця здачі. Але вражає, що є випадки що піднімають на цілий бал, навіть не на 0.5 😳
-
Я перший раз як здавав, з British council, то подавав апіляцію. Speaking з 5.5 на 6.5 переоцінили
-
Ми подавали у Стюденс і по жодному модулю не підняли
-
От я в стюдентс і подавала райтінг на апеляцію
-
Там😁. За спікінг поставили 5.5 - подав апеляцію - отримав необхідні 6.5. До цього ж схожі історії були у інших студентів...
22 Jan 2023, 05:40
37686/235299
33 minutes ago