Імміграція до Манітоби
-
Досвід є, але результати не змінилися
-
Я подавав апеляцію. Змін не отримав Мав надію підняти 0,5 бали
-
Так,є
-
Чи є у когось досвід подачі апеляції по ielts?
-
Добре буде.
-
Дякую, але думаю,що не відомо в загалі як буде))) віза скоро закінчиться ж все рівно, а поки продлять,то теж займе час.
-
Не переймайтеся так - нехай вас зігріває думка про те, що ви будете першими на черзі 🙃
-
Так, і з візою, і з copr, але ж все рівно сиджу і чекаю на зняття обмежень. Визнаю,що так легше чекати, але вже так хочеться звільнитися і виїхати до Канади...
-
Так і є. Ната тільки з ппр. А ми з Іриною щє чекаємо.
-
Нам з дружиною на 6 місяців
-
ми напевно якраз з тих сімей, до речі так і спілкуємось, радимось і проходимо цей імміграційний процес разом, тепер уже є група тут, тому так набагато легше, тоді ще про неї не знали. До речі, нам візит візу також дали тільки на 4 чи 5 місяців.
-
Думаю, що проблем би не було. То є еквівалент більший 20000 $
-
Ага. Ситуація на кордоні: -Скільки грошей маєте везете? -2 Bitcoins :)
-
Було б дуже цікаво дізнатися про ваш досвід перевезення коштів. Знаю, що окрім кешу є можливість перевозити тревел чеками, хтось навіть на серйозі криптовалюту пропонує.
-
Було таке) та й Андрій з нами трохи пересікся. Тепер веселіше разом по процесу йти, є хоч, з кім обмінятися думками та пожалітися на лихі часи)))
-
А нам з дружиною перед візитом (листопад 2019) дали визу лише на півроку. Тому - все індивідуально, закономірностей немає.
-
Цікавлять як раз комісії, обмеження, ліміти
-
О, як раз хотів по це попитати. Та вже мабуть потім ;)
-
Вже 2+ місяці, як резюме їм відправили і з тих пір нічого не відбувається
-
Повнісінька :( а ви чого ще не спите? Не звикли до нового часу ще? ;)
22 Jan 2023, 05:40
37717/235977
20 minutes ago