Імміграція до Манітоби
-
Нам колись, два роки тому, до кінця дії загран паспорта дали візітор візи) там по різному)
-
Дата інтерв'ю узгоджується за місяць до візиту
-
Логічно ((
-
думаю, що Канада не відкриє кордон всім звичайним туристам, якщо буде вимога самоізоляції. Просто нема сенсу. Турис не приїде подивитись на білих ведмедів в Черчіль на тиждень, але перед цим треба буде посидіти 2 тижні там в самоізоляції )))
-
саме так. У нас було один раз так, що одночасно були три сім"ї на візиті. Інтерв"ю було в різний час, правда
-
Так отож, і самоізоляція, і взагалі візитів зараз немає - лишається жити в чекати, як воно все врешті буде.
-
Клас! Тепер все ясно, як день! Значить не буде штовханини, тому що ключовою подією візиту є інтерв'ю з міграційним офіцером, а решту зустрічей можна запланувати до та після нього. Тільки, скоріше за все, треба ж буде після прибуття ще два тижні відсидіти у ізоляції, а вже потім мати безпосередньо ознайомчий візит.
-
Перед.
-
Friendly Manitoba 🙂 Тепер більш зрозуміло, а не знаєте - дату та час інтерв'ю з офіцером призначають перед приїздом до Канади чи після, тобто вже на місці?
-
Це буде, скоріше, навантаження на MPNP, вони не взмозі проводити 10 інтерв’ю кожен день ((( Саме вони будуть визначати розклад інтерв’ю. А КУК підстроіться, у нас багато волонтерів, примемо, допоможемо, обігріємо, все буде ок )
-
Дякую, та питання в тому - чи є якась черга для приїзду на візит? Я уявляю, яке навантаження буде на КУК, коли знімуть обмеження на перетин кордону й усі, хто отримали запрошення на візит, приїдуть до Вінніпегу майже в один і той самий час. Тому й спитав про чергу чи графік.
-
КУК узгоджує з MPNP час вашого інтерв’ю з офіцером. Теоретично офіцер може призначити два інтерв’ю двом візітерам на один і той самий тиждень, але КУК ніяких гарантій про це дати не може - це рішення виключно офіцера. Якщо раптом так сталося, шо обидва інтерв’ю призначені десь поряд у часі - то не бачу проблем з тим, щоб два візітери їхали разом та склали один іншому компанію.
-
Імміграційний комітет КУК допомагає вам створити план візиту та сконтактувати з такими персонами/об’єктами як, наприклад, ріелтор, школа з українською програмою, екскурсія містом, український «банк» кредитна спілка та ін. Контакти по темі «працевлаштування» - ваша особиста справа (і обов’язок), ви домовляєтесь самостійно про візити/раз говори з компаніями, рекрутерами тощо.
-
Дмитре, а скажіть, будь ласка - як взагалі організовані ознайомчі візити? Я маю на увазі те - чи є якийсь графік та узгодження, щоб не було перетину з іншими людьми та чи можливо приїхати з іншим кандидатом (не своєю дружиною) вдвох?
-
Справа в тому, що багато людей у чаті чекають на відкриття кордонів, які закриті через карантин, щоб потрапити на ознайомчий візит, саме тому кожна новина про нову хвилю поширення коронавірусу викликає стільки емоцій.
-
Хммм, ясно... Мабуть, трапляються таки річні візітор візи. Мамі колись звичайну візітор на 10 років дали. І ще кільком людям знаю на 10 давали. Не знаю, від чого то залежить. Але в сучасних умовах на рік - то стрьомно і сумно, згодна.
-
Віза закінчиться в квітні, тобто по факту залишилось півроку, а з врахуванням закритих до кінця листопада кордонів - чотири. Якщо ж не відкриють і зимою, кепські будуть справи
-
Нам на 1 рік дали, причому з моменту винесення рішення, а через карантин ми її отримали в паспорт ще через 2 місяці після рішення, так як візцентр був закритий на карантин та відкрився через 2 місяці. Тобто по факту 10 місяців
-
USA на 10. Але при зважені Канади та Штатів - я обираю Канаду.
-
Кажись на пъять...
22 Jan 2023, 05:40
37741/235977
16 minutes ago