Імміграція до Манітоби
-
Зараз їх як ніколи багато😁
-
Я до того, що якщо трохи люди поговорять про наболіле, яке не стосується імміграції напряму, то не так воно і страшно. Бо поки будемо чекати якихось новин з імміграції, чат засне😁
-
😂😂😂 Авжеж ))) Можна натягнути сову на глобус, ствердивши «ну, новини про ковід в Манітобі важливі, бо вказують на те, як буде розвиватись пандемія в Манітобі, а значить - які перспективи відкриття кордонів, щоб люди знов могли їздити на візит». Логічно? Ну, десь логічно, але якщо прям капець дотримуватись правил «повідомлення, що стосуються тільки КУК та імміграції» (ну про Глойс же ж не можна 😂), то... ходімо всі в Глойс спілкуватись на будь які теми! Yay ))
-
Я не проти новин з Манітоби, але як останні повідомлення про COVID у групі стосуються КУК та імміграції до Манітоби? @hitechparadigm
-
Saskatchewan health officials have fined a person $2,000 for not self-isolating while showing symptoms of COVID-19, bringing the total amount of penalties levied in the province to more than $20,000. www.theglobeandmail.com/canada/article-saskatchewan-officials-fine-person-2000-for-not-self-isolating-while/
-
ой, Дмитро, дивлюсь що у Вас 2 хвиля уже близько, а ми ще від лютого маски не знімали, навіть на пляжі, у нас такі штрафи, що жах. ото в воді, вдома, або в машині, всюди інше тільки в масках. Так і не знаю чи у нас уже 2 хвиля, чи ще перша не закінчилась. По швидше б цей хаос закінчився. від тестування скоро мозоль в мозгу буде, деякі місця без тесту не приймають. 😬
-
Так! Звичайно, дякую
-
Добрий день! Будь ласка, ця група створена для людей, які обговорюють питання що до Імміграції до Манітоби. Не бачу, як ваше питання стосується цього. І дійсно як в вас є особисті питання краще у приват