Імміграція до Манітоби
-
В консульстві?
-
В Києві здавав пару тижнів тому
-
Вітаю усіх! Чи має хто інформацію, де зараз можливо здати біометрію?
-
Для тих, хто збирається реєструвати дітей у школи River East Transcona School Division, процедура реєстрації перекладена також і на українську мову www.retsd.mb.ca/Programs/EALNewcomers/Pages/default.aspx?fbclid=IwAR1XWYUsJn4lOB2_QAAV2SZ_TnY90RiDBpnVjxV-Rn_qpAIMJodYJ6w3VL0#/=
-
Супер! Дякую за інформацію
-
Ще є приватна українська школа Непорочного Серця Марії у Вінніпезі http://ihms.mb.ca
-
таки так, нам ще прийшлося повторно здавати www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/biometrics-exemption-permanent-residents.html until further notice...
-
Так я ж про що і кажу, що при цих нововведеннях здається одного разу на ознайомчий, а не ПР не треба. Чи не так?
-
О, ще в Дофіні, Оукбенкі та Селкіркі. Не в Мордені, як я сказала. А шо там в Мордені тоді, щось там є... мабуть щось типу «рідної школи» по вихідних
-
http://mpue.ca/schools/
-
www.edu.gov.mb.ca/k12/cur/languages/ukrainian/index.html#schools
-
Двомовна програма (не повністю «україномовна школа». Звичайна школа, в якій є двомовна програма - частина уроків українською (укр.мова і читання, social studies, музика, ще щось - українською, решта - англійською) існує в кількох школах в Вінніпезі і, здається, в мордені. Точна локація і адреси цих шкіл дуже легко гугляться по запиту English-Ukrainian bilingual program in Manitoba
-
Щоб цілком україномовна школа, то це тільки на вихідних у Рідній школі. Ті що з українською програмою, канадські школи то там частково українська
-
Я щось, мабуть, не зрозумів, бо мені здалося, що біометрію не потрібно саме другий раз здавати, якщо здана за десять років, тобто в нашому випадку перший раз - це ознайомчий візит. Чи я щось наплутав? 😜
-
І ще хочу додати одне питаннячко. Нас дуже цікавить можливість відвідання дитиною класів української мови у школах Манітоби. Наскільки поширені україномовні школи у провінції? Дякую
-
о, добре. Значить тим, хто відкриває туристичну візу, буде менше клопоту на імміграційному шляху
-
Biometrics no longer required for some Canadian immigration applicants | Canada Immigration News www.cicnews.com/2020/09/biometrics-no-longer-required-for-some-canadian-immigration-applicants-0915855.html#gs.gcfbiz
-
In the middle of COVID-19, you will still need housing! Join via Zoom meeting! Rental Workshop Part 2: Rights and Responsibilities of Tenants and Landlord Wednesday, 23 September 2020, 2-3 pm Register in advance for this meeting: us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0pcuChqj8rHtM6LNxTb2Urr7Qn6A_SdYcN After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.
-
Дуже дякую всім за їдеї щодо онлайн-вебінарів!
-
Підтримаю Дмитра. Додаток може бути 100 разів релевантним, але обговорювати в чаті про Імміграцію налаштування і різні фічі будь-якого застосунку - це неповага до інших людей, які сподіваються отримати тут зовсім іншу інформацію. Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
37808/235714
2 minutes ago