Імміграція до Манітоби
-
Дуже популярна тема на YouTube канал багатьох блогерів про Канаду - це вартість життя для новоприбулих. Тобто скільки приблизно потрібно коштів і на що по приїзду, щоб облаштувати своє життя та на перші місяці проживання. Думаю, що це буде корисним для планування бюджету та ефективного розподілення ресурсів на період адаптації
-
Було б цікаво послухати про різного роду страхування, як обов'язкові так і необов'язкові
-
Невпевнена чи була така тема чи ні, мені цікаво почути інформацію щодо mortgage на будинок, якісь нюанси купівлі будинка перший раз, та останні зміни які відбулися під час карантину
-
Імміграційний комітет КУК планує різні вебінари на різну тематику. Будемо вдячні, якщо підкажете кілька тем, які важливі та цікаві новим чи майбутнім іммігрантам до Манітоби. Подивитись, які теми вже піднімались, можна тут www.youtube.com/channel/UCWLDx-egz9o4Z2m9p1FnS5A/videos Дякуємо.
-
Особливо моя думка - цей додаток релевантний до теми цього каналу, а саме Імміграція до Манітоби, тому поганого в цьому не побачила
-
Блокувати не буду. Не бачу що це прям якийсь спам. Також у групі особливих правил не має що до реклами. Але прошу учасників групи не використовувати цю групу як рекламну платформу
-
Зверну увагу, що Конгрес Українців Канади не має жодного стосунку до цього додатку. Цей додаток належить виключно фізичній особі, яка проживає в Україні, і не підпадає під законодавство Канади чи ЄС, хоч про це пишуть на веб-сайті. Оскільки додаток збирає персональну інформацію, користувачі повинні розуміти ризики. Ви напряму передаєте свої дані та інформацію з телефону фізичній особі.
-
Так, зараз вже пишу
-
У iOS вже можна це робити, android трохи відстає в розробці 🤷♀️
-
Нічого собі результат! Є чим пишатися)
-
Ви дуже класно у коментарі Facebook відповіли навіщо Gloice - я собі навіть зберегла)) буду використовувати як відповідь на часте питання
-
І далі Чат - там я)