Імміграція до Манітоби
-
Особливо моя думка - цей додаток релевантний до теми цього каналу, а саме Імміграція до Манітоби, тому поганого в цьому не побачила
-
Блокувати не буду. Не бачу що це прям якийсь спам. Також у групі особливих правил не має що до реклами. Але прошу учасників групи не використовувати цю групу як рекламну платформу
-
Зверну увагу, що Конгрес Українців Канади не має жодного стосунку до цього додатку. Цей додаток належить виключно фізичній особі, яка проживає в Україні, і не підпадає під законодавство Канади чи ЄС, хоч про це пишуть на веб-сайті. Оскільки додаток збирає персональну інформацію, користувачі повинні розуміти ризики. Ви напряму передаєте свої дані та інформацію з телефону фізичній особі.
-
і тут спам, як і по всіх групах. ну камон. Tanya , Ця група була створена для тих хто: - отримав запрошення на exploratory visit від Імміграційного комітету, - планує або вже на візиті, - вже прибув на постійне місце проживання до Манітоби.
-
Так, зараз вже пишу
-
Та вродє ж з айфона, а як редагувати - не бачу Можете мені в особисті повідомлення позтлумачити пліз?
-
У iOS вже можна це робити, android трохи відстає в розробці 🤷♀️
-
Бо бачу у себе описки в тексті, а поправити вже не можу. Так?
-
А в Глойсі вже написаний (мною) пост не можна редагувати?
-
Нічого собі результат! Є чим пишатися)
-
Дякую, не дарма я IELTS writing на 7.5 здав 🙃
-
Ви дуже класно у коментарі Facebook відповіли навіщо Gloice - я собі навіть зберегла)) буду використовувати як відповідь на часте питання
-
Гаразд! А скриншоти, якщо що, зможу на Гугл фото залити й розшарити.)
-
І далі Чат - там я)
-
Добре, я ще у вільний час потицяю, може ще щось цікаве спаде на думку - скажіть, будь ласка, куди можна скидувати ідеї, щоб не офтопити у цій групі?
-
Супер! Дякую за пропозицію. Ми збираємо їх для майбутнього покращення Gloice!
-
Клас! Дякую, зробив. В мене одразу пропозиція щодо покращення - додати можливість вручну вказувати радіус моєї улюбленої локації за допомогою кнопок + та -, а також ручним введенням числа. Це було б зручніше, аніж робити "pinch" пальцями по екрану, тому що таким чином скидається відцентрування стосовно того міста, яке я знайшов за допомогою пошуку по назві й доводиться відцентровувати вручну. (сподіваюся, я не занадто складно закрутив власну думку)
-
Ні, сову на глобус, ой в смислі радіус на всю планету я не натягувала )))))
-
щойно завантажила додаток, все працює, хоча я знаходжуся не в Канаді, на жаль🙈😌
-
А ви бачили, що можна розтягнути радіус на всю планету?)
22 Jan 2023, 05:40
37838/235977
20 minutes ago