Імміграція до Манітоби
-
Особливо моя думка - цей додаток релевантний до теми цього каналу, а саме Імміграція до Манітоби, тому поганого в цьому не побачила
-
Блокувати не буду. Не бачу що це прям якийсь спам. Також у групі особливих правил не має що до реклами. Але прошу учасників групи не використовувати цю групу як рекламну платформу
-
Зверну увагу, що Конгрес Українців Канади не має жодного стосунку до цього додатку. Цей додаток належить виключно фізичній особі, яка проживає в Україні, і не підпадає під законодавство Канади чи ЄС, хоч про це пишуть на веб-сайті. Оскільки додаток збирає персональну інформацію, користувачі повинні розуміти ризики. Ви напряму передаєте свої дані та інформацію з телефону фізичній особі.
-
Так, зараз вже пишу
-
У iOS вже можна це робити, android трохи відстає в розробці 🤷♀️
-
Нічого собі результат! Є чим пишатися)
-
Ви дуже класно у коментарі Facebook відповіли навіщо Gloice - я собі навіть зберегла)) буду використовувати як відповідь на часте питання
-
І далі Чат - там я)
-
Супер! Дякую за пропозицію. Ми збираємо їх для майбутнього покращення Gloice!
-
Клас! Дякую, зробив. В мене одразу пропозиція щодо покращення - додати можливість вручну вказувати радіус моєї улюбленої локації за допомогою кнопок + та -, а також ручним введенням числа. Це було б зручніше, аніж робити "pinch" пальцями по екрану, тому що таким чином скидається відцентрування стосовно того міста, яке я знайшов за допомогою пошуку по назві й доводиться відцентровувати вручну. (сподіваюся, я не занадто складно закрутив власну думку)
-
А ви бачили, що можна розтягнути радіус на всю планету?)