Імміграція до Манітоби
-
Хтозна, може поки дочекаємося відкриття кордонів - по ЕЕ вже не вийде, але накопичимо на навчання)
-
Так, менше 30. Я розумію вашу ситуацію та щиро співчуваю - сподіваюся нам з вами таки вдасться заскочити до останнього вагону потягу.)
-
Ні, збираємо усі кошти та зусилля й вкладаємо у імміграцію - це реально.
-
Мабуть ви молодий ще, вам легше, і варіантів більше. А я дуже розумію людей які сидять навіть з запрошенням від КУК, їхати неможна зараз, а роки бали з'їдають.
-
що, змотуємо вудочки?
-
Я не хочу робити з себе найрозумнішого, кажучи очевидні речі, та все ж таки, варто бути реалістом й тверезо дивитися на речі, особливо у контексті імміграції.
-
Є інші шляхи - імміграція через навчання, роботу, бізнес-імміграція. Якщо ж це також не підходить, то, можливо, варто замислитися про імміграцію до іншої провінції чи навіть країни. Що мені подобається у іміграційній системі Канади, так це те, що тут є певні конкретні критерії відбору та те, що вони одні для усіх - усе залежить лише від даних кожного апліканта й суб’єктивний людський фактор є мінімальним.
-
Не зовсім згодна. Отримати такі бали для людини 40 років і яка тільки почала ії вчити задля імміграції практично неможливо. Пам'ять вже не та да і часу замало. Отримати 7 за writing дуже дуже важко, навіть неможливо для деяких
-
Та, звичайно ж, я усім бажаю досягнути своєї мети та знайти кращого життя в Манітобі.
-
Я згоден, але ж вимоги одні для всіх - людина або проходить, або ні.
-
це була відповідь вам, що можна перездати IELTS, про таку можливість всі знають, але і вона не безкінечна. Як вам писали вище, у кожного своя ситуація
-
ну нам лишається тільки чекати на якись розвиток ситуації з кордонами, тим часом вчити інгліш і підвищувати кваліфікацію :)
-
З IELTS 9.0 - то, скоріш за все, був натяк на онлайн ознайомчі сесії. Я сам був би щасливий, якщо б це зробили в умовах зачинених кордонів, та наче вже відповідали, що можливо це зроблять, але не точно.
-
щодо дітей згоден, завжди раджу всім налаштовувати дітей на то що треба тікати
-
та, докторську ступінь, або ще можна стати мільйонером і поїхати як мега-інвестор, ну або стати визначним спортсменом чи артистом :)
-
Згоден - в такому випадку треба отримати вищу освіту та/або більше досвіду роботи чи взагалі подумати над тим, щоб перекваліфікуватися, а може взагалі - вкласти кошти й зусилля у власних дітей, щоб вони іммігрували, а згодом спонсорували своїх батьків.
-
+ може хтось і потягне здати на вісімки, а хтось може і не вдати
-
Комусь 30 років, комусь 45
-
Про що ти? Достатньо кому? У кожного різна ситуація
-
хотів щось написати, але гіфка наочніше
22 Jan 2023, 05:40
37958/236092
3 minutes ago