Імміграція до Манітоби
-
щодо дітей згоден, завжди раджу всім налаштовувати дітей на то що треба тікати
-
та, докторську ступінь, або ще можна стати мільйонером і поїхати як мега-інвестор, ну або стати визначним спортсменом чи артистом :)
-
Згоден - в такому випадку треба отримати вищу освіту та/або більше досвіду роботи чи взагалі подумати над тим, щоб перекваліфікуватися, а може взагалі - вкласти кошти й зусилля у власних дітей, щоб вони іммігрували, а згодом спонсорували своїх батьків.
-
+ може хтось і потягне здати на вісімки, а хтось може і не вдати
-
Комусь 30 років, комусь 45
-
Про що ти? Достатньо кому? У кожного різна ситуація
-
хотів щось написати, але гіфка наочніше
-
Навіщо? Достатньо 7778 - я недотягнув трохи, та й listening був важкий - усі, хто зі мною в один день здавали, це підтвердили. Однак якщо була б така мета, то я б з другої чи третьої спроби зробив це. Знаючи вимоги асесорів, це є цілком реальним.
-
Максимум що в мене був то 8.5 і то тільки слухання
-
на 9.0 ?
-
Можна ж IELTS перездати.
-
Про коронавірус як і про політику можна спорити безкінечно :) Від весни Канада туристів не приймає і коли почне приймати не відомо, а без візиту ми процес еміграції навіть розпочати не можемо, а він теж не швидкий як відомо. Роки на жаль на місці не стоять і ЕЕ підтримувати активним все важче :(
-
Ну вони як робили так і роблять, бо по факту вони з самого початку працювали на межі можливостей
-
Ну, як там Трамп казав? Більше тестів робимо - значить більше хворих знайдемо.
-
Ахаха, згоден. Не так давно були з дружиною у Києві та Львові - усюди приблизно однакове ставлення до цього. На вулиці більшість людей без масок, у приміщенні - в масках. Деякі дисиденти навіть не вірять у існування коронавірусу й вважають, що то всесвітня змова.
-
Моя дружина робить в лабораторії, тому я маю їхню статистику. Раніше було по 5 в день, тепер по 20 мають позитивних не рідко. Хоча і не щодня
-
Ну в Києві також для більшості ковіду не існує, тому кількість захворювань тільки й росте. І росте по всій країні. Не будуть же Канадці тільки жителям Полтавщини візи видавати😁
-
Ну як, Полтавщина у зеленій зоні. В нас пандемія не дуже відчувається, окрім маскового режиму, дезинфекторів та деінде - охорони з інфрачервоними термометрами на вході.
-
Є таке, моїй дружині знайома, що працює у місцевій лікарні, розповідала, що на початку пандемії було неофіційне розпорядження "зверху", щоб штучно применшувати кількість випадків зараження, а згодом - навпаки, записувати у носіїв вірусу усіх підряд.
-
В Україні є збудник коронавірусу якого немає в Канаді - кошти виділені на боротьбу з ним, поки кошти не "освоять" корона в нас не закінчиться.
22 Jan 2023, 05:40
37971/236089
less than a minute ago