Імміграція до Манітоби
-
Дивно, що відмова прийшла в один день і причина відмови та сама
-
Остання тенденція все таки багато відмов, при цьому народ, начитавшись чату - додає все мислиме і немислиме, рахуючи що чим більше то краще, але складається враження, що коли багато документів, то також недобре, наче перегруз, бо в результаті - все одно відмова. Дмитро правий, ніхто не знає критеріїв оцінки.
-
ну а у 2017-2018 роках дехто з аплікантів отримували навіть запити через українську податкову. Тут не вгадаєш, рецепту немає, бо кожна подача дуже індивідуальна і ніхто не знає, яку інформацію бачать при оцінці кандидата, які конкретні критерії перевіряють
-
Тут вся штука в тому, що ніхто не може порадити що ще можна додати. Як пишуть люди які подавались в 19 році, вони взагалі додавали доків по мінімуму, і отримували візи, я весною також додавав мінімально, дружина отримала, а я ні, інші обкладались паперами з усіх сторін, і також не отримували. Це якась лотерея, схоже на те
-
Не може ☹️, пише що група недоступна
-
Додайте будь ласка чоловіка в групу, чомусь видалили @Aivve
-
Доброго дня, і ми сьогодні отримали відмову у тур візі 😭 Причина відмови: I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on the purpose of your visit. Подавав на візу тільки чоловік 15 серпня, 21 серпня здав біометрію. З документів подав все що міг: довідку від роботодавця про відпустку і те що його чекають на роботі, вказував що я з дітьми залишаються + свідоцтва про народження і одруження, детальний план подорожі і лист де пояснював чому їде на візит і що обов'язково повернеться, про імміграцію нічого не писав. Навіть не уявляю що ще можна додати, якщо подаватися знову ☹️