Імміграція до Манітоби
-
я до пояснювального листа прикріплював копії свідоцтв про одруження і народження дитини
-
а коли ви подавали на тур. візу? ми з чоловіком подали 15 серпня (25.08 біометрія), ще чекаємо на рішення. З документів було подано свідоцтво про народження сина (він не їде), довідка з його школи, витяг з реєстру про майнові права на квартиру, це не враховуючи кіпу доків для ФОПу
-
Всім привіт Отримав сумну звістку. Відмова в отриманні туристичної візи з причиною • I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on the purpose of your visit. Наче все прикріпив, що тільки можливо були. І довідку з роботи, що на час візиту відпускають мене у відпустку зі збереженням місця роботи, і довідку з 2 банків про стан коштів за останній рік помісячно. Створив дуже прокачаний план візиту та об’ємний лист про те, нащо мені взагалі їхати. Звісно, написав, що в Україні залишається дружина, син, яких я маю саппортити, та квартира. Т.я. зараз епідемія коронавірусу, писав про серпень з тим, что якщо карантин затягнеться, дати можуть бути змінені. Не розумію, що могло піти не так. Можливо, треба було додати свідотство про шлюб, нородження дитини та довідку про житло. Напишіть, якщо в когось був подібний кейс, що додавали. Буду вдячним.
-
Вітаю!!! Тільки final decision залишається
-
Все passed або valid?
-
Багато вакансій (inbound customer service representative) в колл-центрі 24-7 Intouch є. Треба тільки відправити резюме і вам в 90% зателефонують. Потім протягом одного дня будуть кілька етапів співбесід і відборів. В цьому колл-центрі є можливість працювати з дому: вам пришлють лептоп і проведуть навчання онлайн. Рівень мови також тут залежить, але спробувати може будь-хто. Якщо не вийде, то принаймні, кандидат буде знати, на якому етапі його відсіяли (є 3-4 раунди відбору протягом одного дня). Робота проста відносно (приймати телефонні дзвінки від клієнтів), але досить напружена в плані графіку та об"ємів. Ну і мало платять, бо ж вимоги до кандидатів на customer service representative , фактично, мінімальні (закінчена школа). Але це добрий досвід. Більш того, це така робота, звідки якщо і звільнять, то не шкода абсолютно. 24-7intouch.com/careers/
-
Хочу наголосити, що з досвіду різних знайомих, Манітоба Старт буде вас рекомендувати на конкретну позицію та працювати з вами по вашій професії, якщо у вас є відповідний рівень мови. Деколи буває, що людина хоче саме конкретну професію, а Манітоба Старт не рекомендує. Деколи прямо кажуть: підтягніть мову, а потім шукайте роботу за своєю професією, а поки щось ось вам список інших робіт від нас
-
О, пашті колега (я не з фармацевтичної галузі). До Канади у мене досвід +10 років, всє дєла, я була (хм, відкинемо сором - і є 😂) офігєнна чуть менше, ніж повністю, як спеціаліст. Пішла на тижневі курси Манітоба Старт, за три тижні після переїзду вже працювала в колцентрі за наводкою від Манітоба Старт. Пропрацювала там місяці два, корона не впала, ну а паралельно гукала щось більш за фахом і поступово знайшла.
-
якщо ви пройшли програми Манітоба Старт, то вам би мали дати персонального коуча, який час від часу контактуватиме і пропонуватиме різні вакансії. Також і ви можете, як бачите вакансію Job Matching Unit, звернутись відразу до коуча, що хочете на цю вакансію. Без навчання просто звернутись до Манітоба Старт неможливо, бо вони хочуть, щоб людина пройшла їхні програми на 1-2 тижні, здала тест з мови, і потім вони починають працювати з цією людиною. Цей шлях дієвий, і особисно знаю людей, які працюють через Манітоба Старт на різних позиціях: хтось девелопером, хтось старшим фінансовим аналітиком, хтось на заводі тощо. Якщо ж вакансії Employer Direct, то тут відразу пишите до роботодавця, як вказано у вакансії.
-