Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Для провінційної програми Манітоби тільки фултайм. Якщо йдете через Canadian experience class, то там може бути парттайм роботи у сумі >30 год на тиждень
-
Зрозуміла
-
а в мене BMO, я ж написала конкретно за свій банк
-
Друзі, питання не про міграцію. Підкажіть, невже коли машину ставиш на підігрів зимою, то невже вона так багато кіловат круте? А то я отримав дуже великий біл, думаю може нехай мерзне краще😃
-
СІВС банк , Скотія банк
-
В СІВС банк, та Скотія банк точно дають кредитки на прописку в готелі
-
Мені в банку сказали так
-
Добрий день, маю питання. Можливо хтось допоможе. Для PR має бути тільки full time робота чи може бути дві part time?
-
Я ще додала оцінку нерухомості з України , бо в мене теж такої суми немає
-
То не вказуйте кеш і все .
-
В мене і так там більше 10 але менше чим 20. Така сума(20) бажана на сім'ю з 6 чол. як році. Але надіюсь що роботу також врахують як пруф...
-
Та той кеш ролі не зіграє там 500-600 cad всього лиш. Все не кладу на рахунок тому що іноді тре розплачуватись кешем.
-
Чому не зареєструють ? Всі реєструють картки на адресу готелю , просто кредитний ліміт лише 1000$, а хто має джоб офер - то і більші суми дають
-
Молоді пари які приїхали у статусі дівчина/хлопець напишіть будь ласка чи вдалось податися разом на ПР по common law або одружитися тут 🙏🏻 Поділіться досвідом 😊
-
Будь ласка, всі питання про банк, кредитки до іншого чату t.me/ManitobaLife
-
Кредитку дають без роботи але потрібно мати житло, її вам не зареєструють на адресу готелю, потрібно лише на ту адресу, де ви зняли житло Особисто в мене Bank of Montreal , не знаю на скільки він хороший, так як сама тут лише 2 тижні але зробили картки і все ок
-
Мені здається, що ви можете покласти у банк та прикласти декларацію,що там було понад 10 К.
-
Доброго дня, який краще вибрати банк у Вінніпезі (бажано де дають кредитку без роботи і тд), та якого мобільного оператора краще вибрати?
-
Привіт всім. Збираємось летіти з Європи через Торонто до Вінніпега. Між рейсами в Канаді майже доба, чи є можливість у Торонто на добу зняти безкоштовний номер у готелі для українських біженців , чи є взагалі така можливість (безкоштовні готелі на кілька днів) у Торонто від червоного хреста тощо (як у Вінніпезі)?
22 Jan 2023, 05:40
3822/236787
about 2 hours ago