Імміграція до Манітоби
-
Ого, вода до горизонту 👍
-
Дякую, переглянули, все доступно та інформативно!
-
Вітаю, громадо! Дякую за ваші перегляди наших відео! Будемо старатися й надалі робити корисний контент! Вже вийшла друга частина відео на тему "Огляд офіційних джерел з імміграції до Манітоби та роль Імміграційного Комітету КУК". Дякуємо ще раз Анні Карпенко та Дмитру Малику за таку цікаву та корисну інформацію! Відео можна подивитись за посиланням: youtu.be/l5n0LFWa67w Поширюйте це між своїми друзями та знайомими, які хочуть переїхати до Канади. Пишіть про що б ви ще хотіли почути на майбутніх онлайн конференціях та відео. Анастасія.
-
Моя дружина мала таку ситуацію, але ще й на вечірній формі. Всього 2 роки до бакалавра провчилася (перед цим був технікум, тому не з першого курсу, але диплом з технікуму не оцінювала), а потім рік до спеціаліста. Результат - мастер від ВЕС
-
Багато блогерів на ютюб кажуть, що за нашого спеціаліста ВЕС дає master's
-
-
Чоловік навчався до бакалавра в військовому інституті при КПІ, а потім щоб не бути у військовій сфері після бакалавра вступив на магістра до МАУП. А в ВЕС коли реєструвалися, то там треьа було вибрати з випадаючого меню вуз, то коли виберали МАУП, писало, щось типу, що цей вуз не котірується і його навіть не можна було обрати із списку. Щось типу цього, бо це було кінець 2018 початок 2019 року. Всі інші дипломи подали, мої також.
-
І ВЕС взагалі відмовив чи тільки бакалавра дав? Скільки років освіти було в цілому? Просто я, наприклад, один універ закінчив і за 4 роки зробив екстерном програму спеціаліста за 5 років, то ВЕС мені оцінив тільки бакалавра. Іншим, хто вчився за тією самою програмою, але усі 5 років - дали маґістра, хоча кількість кредитів у мене і в них одинакова ))).
-
Звичайно.