Імміграція до Манітоби
-
По різному, але я дійсно чула що українців Варшава теж опрацьовує))
-
На скільки я зрозуміла, Україну опрацьовує Київ або Лондон.
-
В нас Лондон був, не той що в Канаді🙂 теж не розуміємо чому, адже майже всіх українців Варшава опрацьовує..
-
Це супер, вітаю!!!🎉
-
Вiтаю!!! А коли aor був? Ви з Украiни? Дивно що Варшава офiс
-
Дякую😉 Розказую: 1. Є лінк на веб форму на сайті canada.ca за допомогою цієї веб форми, ви контактуєте з IRCC,на випадок якщо у вас якісь важливі зміни, наприклад, звільнилися з роботи, переїхали і т.п. якщо треба то лінк закину пізніше. 2. Пишете звернення, що я такий і такий і чи можна мені надати таку інфу (дивіться вище, я написала питання). Звичайно все залежить від ситуації апліканта, якщо не терпиться то пишіть не раніше 2-3 місяців, після того як пройдете біометрію і зміни статуса, що пройшли. Я особисто вирішила не надокучувати їм, і дочекалася коли скінчиться 6 міс. Але я 2 рази відправляла додаткові доки, і в другому випадку це вже було в липні, 6й міс, я запитала всі вище вказані питання. Маю надію не запутала Вас))
-
Якщо хтось буде писати веб форму,то поставте ці питання: What is my visa office? - Is Eligibility Passed? When? - Is Security Passed? When? - Is Criminality Passed? When? - What is the status of Background Check? Я писала ці питання, мені з ircc відповили тільки на перше питання, і написали,щоб я зверталася безпосередньо на мейл до Варшави і навіть лінк дали