Імміграція до Манітоби
-
Супер 👍
-
Привіт всім, я на федеральному етапі, і в мене вже закінчилося 6 міс. Тому я вирішила написати до свого візового центру(мене процесить Варшава) і ось що мені відписали на мейла. "Your application has been approved. A passport request letter will be sent out once current travel restrictions are lifted." Радості немає меж💃, хоча трохи й зарано, бо не зрозуміло,що там з тими кордонами. Саме цікаве,що в онлайн, нічого не помінялось. КОМАНДА КУК Я ВАС ОБОЖНЮЮ !!!!! ДЯКУЮ ВАМ ВІД УСЬОГО СЕРЦЯ !!!!❤️❤️❤️❤️Все життя буду пам'ятати 👍😉 Тепер вже почнється інший етап. Тому хто на федеральному етапі, і така сама ситуація, пишіть до свого візового центру, який процесить безпосередньо ваш кейс !
-
Супер, це дуже актуальна тема. Arsta Анастасія, вдячні вам за корисну інформацію!
-
Вітаю! Дякую за ваші перегляди наших відео! Вже вийшло нове відео (з минулого вебінару) на нашому каналі! www.youtube.com/channel/UCWLDx-egz9o4Z2m9p1FnS5A У цьому відео ми обговорюємо таку тему як "Огляд офіційних джерел з імміграції до Манітоби та роль Імміграційного Комітету КУК". Дякуємо Анні Карпенко за інформативну консультацію про бали для імміграції через Express Entry. www.youtube.com/watch?v=3q1wUr_ir8s Другу частину ми викладемо пізніше. Обіцяю - корисної інформації буде багато! Поширюйте це між своїми друзями та знайомими, які хочуть переїхати до Канади. Пишіть про що б ви ще хотіли почути на майбутніх онлайн конференціях та відео. Анастасія.
-
Пан Дмитро хоче наламати нам усі імміграційні плани у такий психологічно нестабільний період очікування🤣 P.S. якщо комусь Барбадос не до душі, гайда на Бермуди🤫 www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/bermuda-travel-remote-working-year-long-stay-tourism-atlantic-a9634096.html?amp
-
-
Так, дуже спокуслива пропозиція😄
-
Друга частина вебінару про житло у Манітобі. In the middle of COVID-19, you will still need housing! Join via Zoom meeting! Rental Workshop Part 2: Rights and Responsibilities of Tenants and Landlord Wednesday, 29 July 2020, 2-3 pm Register in advance for this meeting: us02web.zoom.us/meeting/register/tZcsf-qgrzsoHdIxUUF5AI87C2SzyTfmr_UL After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.