Імміграція до Манітоби
-
Як на мене, житло на рік без,як то кажуть, помацати руками, це ще та лотерея. Я розумію, що хтось може глянути, але жити вам... Тому виходить, що зняти на бнб на місяць - це без СІН номеру залишишся на 2 місяці... Дилема
-
О так це нове, нам договір оренди було потрібно тільки для health card
-
Таня, ви їхали, коли SIN можна було оформити фізично в офісі Service Canada і не треба будо договору оренди. Зараз СІН не оформлять без довгострокової оренди, оформлення займає до 25 робочих днів. Без сін майже нічого не зробиш в Канаді. Фактично, час на карантині - майже повністю витрачений
-
Моя порада стосовно ренту апартаментів.. якщо не виходить знайти з України.. то це рентувати на Airbnb десь на місяць (ми порахували що це десь те саме що і рентувати звичайно) та за цей час шукати довгостроковий рент. Ми намагалися зробити це за тиждень, це ну дуууже мало, крім того можуть бути усілякі форс-мажори, як в нас, що чоловік сам шукав, бо старший син захворів перший тиждень, та ми не могли всі разом їздити. Але ж зараз ще карантин, то може й навіть рентувати тимчасове на 1.5 місяця.
-
Щодо формату - як на мене, краще оголосити про майбутній вебінар завчасно та зібрати питання, щоб сформулювати порядок денний. У першій половині вебінару зробити презентацію, щоб кожен спікер зміг висловити власну думку. А решту часу присвітити сесії питань та відповідей. Добре ще мати якийсь підсумок та запис самої презентації для тих, хто мав змогу прийти.
-
Анастасія буде планувати наступну онлайн-зустріч. Якщо у вас є побажання щодо питань, будь ласка, пишіть. Також будемо вдячні за звороний зв"язок щодо сьогоднішньої зустрічі. Якщо у вас є побажання щодо формату, модерації, питань, будемо вам дуже вдячні
-
Так, треба нагадати😊