Імміграція до Манітоби
-
Анастасія буде планувати наступну онлайн-зустріч. Якщо у вас є побажання щодо питань, будь ласка, пишіть. Також будемо вдячні за звороний зв"язок щодо сьогоднішньої зустрічі. Якщо у вас є побажання щодо формату, модерації, питань, будемо вам дуже вдячні
-
Так, треба нагадати😊
-
То в Канаді було ще "завтра", а для нас то вже сьогодні ))
-
Доречі, ми мали приватбанківський аккаунт у доларах США, та остання моя зп була зарахована коли ми вже були в Канаді, тому знімала з картки Приватбанку у канадському банкоматі RBC, там комісія 4CAD з кожних 100 доларів. Авжеж з великої суми буде забагато, та якщо не велика сума то можна на долоровий рахунок покласти гроші, та сюди привезти. Також користувалися transfer wise програмою, там сама меньша комісія за переказ
-
Я не знаю, чи буде присутня на сьогоднішньому вебінарі дівчина, що залендилась місяць тому (сиділа в карантині, всє дєла), якщо буде, то розкаже детально, але вона ТОЧНО вже тут, в Канаді, переводила свої гроші сюди з Приватбанку свіфтом. Не без «головняка» зі сторони Приватбанка, заичайно (додаткові документи якісь вимагали), але в решті решт вдалося. Це було десь пару тижнів тому.
-
Це для тих хто вже в Канаді
-
Я робив онлайн через приват, все працює, але там сума була невелика. Відносно великих сум не скажу