Імміграція до Манітоби
-
Ви все можете вказати в апілкації до КУК. Однак, КУК не буде вникати у нюанси. Ви декларуєте, що у вас є достатньо стажу, пишите резюме - і цього достатньо для КУК. Якщо у вашому резюме не буде явно видно пробілів між роботами, то питань від КУК не буде. КУК не є імміграційним органом провінції. Це громадська організація Зверну увагу, що Ознайомчий візит - це не початок імміграції. Це туристичний візит до Манітоби з метою ознайомлення з провінцією та інтерв"ю з представником МПНП. На інтерв"ю можна запитати про ньюанс щодо кількості годин тощо. Потім, якщо ви отримаєте запрошення від провінції в результаті цього візиту, то ви можете подаватись на номінацію провінції. І вже на етапі детального розгляду ваших документів, провіцнія зробить фінальний висновок, чи заявлена кількість годин відповідає умовам програмі імміграції.
-
Імміграційний комітет КУК не перевіряє ваш стаж. Якщо ви впевнені, що у вас є 2 роки стажу за останні 5 років, вимога виконується. Ви вказуєте це в аплікації на візит. Детальна перевірка вже відбувається на етапі розгляду вас провінцією, і там можуть відмовити, якщо того стажу не буде.
-
Дякую. Є контракт 10 місяців і ще один 6,5. І основна масса по 3,5-5,5 місяціа. Але вони в одній компанії і той спмий НОК. Я просто фізично не можу знаходитись на судні довше 6 місяців. Чи є якась сожливість розглянути мій випадок більш індивідуально зважаючи на специфіку галузі?
-
Тобто у моєму випадку я не маю шансів на запошення до візиту? За останні 5 рокі у мене є більше 40 місяців стажу, але я не маю жодного року безпреревного працевлаштування. Останній контракт був 10 місяців (дякую COVID-19). Тобо я працюю в тому ж самому НОК, працював в одій в тій де компанії але контрактим методом і кожен раз був новий контракт
-
Саме так, і так само комусь хто працює більше ніж 30 годин в тиждень і напрацює за рік більше годин, не будуть рахувати досвід за 1.5 року
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers.html#skilled