Імміграція до Манітоби
-
Так, але зараховують лише 30 годин на тиждень. Все що вище не дасть ні яких додаткови днів/місяців. У моєму випадку я працюю 200+ годин на місяць, без вихідних і святкових, але приблизно тільки 6-8 місяців на рік. Контракт я підписую перед кожним рейсом і по суті,у той час коли я вдома, я є безробітним. Коротше, я вважаю, що найрощумнішим буде звернутись до консультанта і отримати чітку відповідь, як саме я маю вказати у рефі свій стаж роботи
-
В цьому чаті є офіційні представники комітету, думаю вони зможуть чітко відповісти на дане питання. У мене немає таких повноважень. Але наскільки я розумію, комітет не надає підтримки лише у разі якщо ви повністю свій кейс плануєте подавати через посередника. А якщо це разова консультація відносно певного спірного питання, і заявку буде формувати і подавати сам аплікант, то не бачу ніяких перешкод.
-
А чи не буде така разова консультація у імм. консультанта перешкодою для співпраці з КУК?
-
Думаю тут дійсно потрібна консультація або толкового консультанта, або людини, яка проходила подібний шлях
-
Вказувати потрібно ті періоди за які отримували зарплату, тобто якщо в періоди між контактами вам зарплату ніхто не платив, то в стаж це не буде рахуватися
-
Так, я планую взяти консультацію. Просто можливо декілько варіантів як рахувати стаж. Наприклад я працюю з 2015 по 2020 в морі але фізично на судні був 36 місяців. Як мені вказувати, 5 років чи 3?) Логічно буде вказати 3 але я не звільнявся, просто у мене були перерви між контрактами по 3-4 місяці
-
Це зі сайту Манітобської програми