Імміграція до Манітоби
-
Мені сказали 2, но вже 3 минуло, дальше свята, тому за місяців 2 аби прийшов.
-
Онлайн можете знайти контакти програми і передзвонити, але особисто мені вони по телефону нічого путнього не сказали, просили писати на мейл і прикріпити емплоймент летер, в 10 бізнес днів мають дати відповідь чи підходить, но не факт, по телефону принаймі вони не здались мені компетентні взагалі, мейл емігрейтманітоба.гов.ка
-
мені колись давали цю лінку, але я не перевіряла. companiesoffice.gov.mb.ca/online.html • Searches to determine if a business or corporation is registered are free of charge. • To obtain the most current information on a business or corporation, a File Summary can be ordered. The fee is $5.00 per company.
-
Запитайте, будь ласка, у чаті про життя у Манітобі🙂 бачу, що ви є у тому чаті..
-
Ні, всі категорії в одних правах в Україні і тут ми хотіли обміняти їх лише на Class 5.
-
Може через те, що категорія була не звичайна? Тому що, наскільки я зрозуміла, із Дією можна змінити звичайні водійське посвідчення легкового автомобіля. То може якщо посвідчення для важкої техніки, то їх як я розумію просто так не замінюють, а треба проходити тест
-
Це залежить від міста, ми в місті Dauphin, MB - показували і Дію і ксерокопію, навіть документи про навчання в Україні, але не захотіли приймати нічого. Зверталися за допомогою в консульство, та навіть це не допомогло переконати місцевий MPI. Чоловікові прийшлося сдавати все з 0, щоб отримати права. А працював він водієм різної техніки останні 8 років в Україні та Європі.
-
Канадські права можна отримати за умови пред'явлення «Дії», повідомив глава Мінцифри Михайло Федорова. У канадській провінції Манітоба можна отримати місцеве посвідчення водія, просто показавши права в мобільному додатку «Дія». На даний момент міністерство цифрової трансформації веде переговори з установами та організаціями більш ніж з 14 країн, щоб українці могли отримувати послуги з цифровими документами у «Дії».
-
кожних два тижні чи кожних півмісяця (залежно від графіку виплати) ви маєте отримувати інформацію про виплачену вам зарплату з інформацією про відрахування. Має бути вказано, кількість відпрацьованих годин, нарахування, розмір податків, CPP, EI тощо Це може бути або у паперовому вигляді або електронному (на емейл чи через доступ до корпоративного сайту через додаток чи браузер) Для прикладу www.canadapaystubs.com/wp-content/uploads/2013/12/sample.png Так чи інакше, це обов"язок роботодавця видавати вам інформацію про виплачену зарплату та відрахування.
-
кожних два тижні чи кожних півмісяця (залежно від графіку виплати) ви маєте отримувати інформацію про виплачену вам зарплату з інформацією про відрахування. Має бути вказано, кількість відпрацьованих годин, нарахування, як виплатили гроші (чек, на рахунок, кеш тощо), розмір податків, CPP, EI тощо Це може бути або у паперовому вигляді або електронному (на емейл чи через доступ до корпоративного сайту через додаток чи браузер)