Імміграція до Манітоби
-
О_о холодів?! Ви що? Їдьте влітку, поки випускають... Ми плануємо їхати одразу, навіть якщо не продамо нерухомість. Нерохомість можна вже спланувати продати віддалено і злітати туди-назад на закрити угоду якщо буде необхідність. Білети на людину +- 1к баксів. На вартості квартири це копійки
-
Вау. Як мінімум попит є. А з ціною то вже як вийде...
-
О, розкажете, як воно зараз на ринку нерухомості. Дуже хочу вірити, що ми теж почнемо продавати незабаром!
-
Усе, купуєте білети? :) Летіти ДОДОМУ!
-
Ну, якщо відкриють кордон, то ті хто дуже прагне на візит зможуть затриматися на 2 тижні довше (так, дорожче, але це шанс!). Головне, щоб відкрили... Ну і ті хто вже у процесі - також зітхнуть з полегшенням.
-
Чекаємо новин з Канади. Сьогодні уряд повинен оголосити рішення - бути відкритим кордонам чи ні (сподіваюсь, що бути! 😂 )
-
Це означає, що почнуть нарешті розглядати заяви на отримання візи, я правильно розумію? Або поки що рано радіти?)
-
Це так само як і медицина - діти до певного віку здають менше аналізів ніж дорослі.
-
Так. Моєму 6 було - біометрію не здавав. На сайті десь є інфо з якого віку- не хочу просто шукати :)
-
Ми бронювали авіаквитки через сайт(робиться безкоштовно, діє 3 доби) та завантажували лист-підтвердження, та робили бронювання готелю через букінг (обирали з можливістю безкоштовної відміни).
-
Є достатньо випадків коли люди показували викуплені квитки і отримували відмови, тому, як на мене, це не дуже вагомий аргумент для візових офіцерів