Імміграція до Манітоби
-
Усе, купуєте білети? :) Летіти ДОДОМУ!
-
Ну, якщо відкриють кордон, то ті хто дуже прагне на візит зможуть затриматися на 2 тижні довше (так, дорожче, але це шанс!). Головне, щоб відкрили... Ну і ті хто вже у процесі - також зітхнуть з полегшенням.
-
Чекаємо новин з Канади. Сьогодні уряд повинен оголосити рішення - бути відкритим кордонам чи ні (сподіваюсь, що бути! 😂 )
-
Це означає, що почнуть нарешті розглядати заяви на отримання візи, я правильно розумію? Або поки що рано радіти?)
-
Це так само як і медицина - діти до певного віку здають менше аналізів ніж дорослі.
-
Так. Моєму 6 було - біометрію не здавав. На сайті десь є інфо з якого віку- не хочу просто шукати :)
-
Ми бронювали авіаквитки через сайт(робиться безкоштовно, діє 3 доби) та завантажували лист-підтвердження, та робили бронювання готелю через букінг (обирали з можливістю безкоштовної відміни).
-
Є достатньо випадків коли люди показували викуплені квитки і отримували відмови, тому, як на мене, це не дуже вагомий аргумент для візових офіцерів
-
-
Усі документи подаються відразу при подачі заявки. Якщо якийсь обов'язковий документ буде відсутній, система просто не дозволить вам відправити заявку. Щодо авіаквитків, тут це питання уже неодноразово обговорювалося, це не обов'язковий документ. Особисто я квитки купував уже коли мав на руках паспорт з візою