Імміграція до Манітоби
-
60 днів
-
Є питання, скільки дається часу після отримання LAA, на подачу на номінацію між цими єтапами, я так роз для LAA же не потрібно 10к$ , а на номінацію потрібно, Ось думаю зробити OEI, отримати LAA, додати всі документи, а через деякий час податися на номінацію
-
А сертифікат з коледжу підходить як пруф знання англійською ? Викладачка говорила що підходить , але особисто підтвердження цієї інфи я не знайшов
-
Якщо є візитор віза та ворк перміт до кінця паспорта 08.2024 чи можу я зробити ще один паспорт, і там вже подовжити свою візу? Тобто не до 2024 а довше. Чи можуть бути проблеми ?
-
Дуже дякую 😊
-
З додаткових документів на підтвердження знання англійської в LAA: - Підтвердження викладання англійською в закладах освіти, де отримав диплом. - Або підтвердження вивчення англійської, як додаткової мови. Це може довести будь хто, в кого в транскрипції до диплому пишеться "англійська" (не "Іноземна мова") - Або підтвердження, що робоча комунікація велась англійською. Наприклад, референс з останнього місця роботи, де видно, що ви працювали на компанію з США, Австралії чи ін. англомовної країни
-
При заповненні LAA там навіть є запитання, чи ви вивчали мову. Якщо є докази, то можна додати. Але це не замінить балів для ЕОІ. Переважна більшість не може підтвердити попередній досвід або освіту, тому бали за мову є критичними.
-
Це не мені сказали. Я не користуюся послугами інших, сама вивчаю програми. Я веду до того, що для посади секретаря, помічника потрібно здавати тест. На більшу позицію більшість українців зараз неможуть аплікуватися, бо МОВА потрібна
-
Ви не слухайте, а читайте самі. Написано що не потрібно тому що ці професії самі собою розуміються що у Вас є достатній рівень мови. Але офіцер має повне право запросити цю інформацію і тоді Ви маєте надати докази що володієте достатнім равнем мови. Це можуть бути тільки документи, а який документ Ви будете надавати для підтвердження? це питання задайде собі. Звісно це може бути Ваш диплом що ви закінчили інститут на викладача англійської мови.
-
Так, у settlement plan є цілий підрозділ для пояснення, як ти будеш удосконалювати англійську. Якщо не задовольнить, то буде вимагати якихось доказів..
-
Це безнадійний ааріант міграції, незнаючи англ сподіватися що не потрібно здавати тест 😅
-
Вчора читала роз'яснення що це так, АЛЕ міграційний офіцер залишає за собою право вимагати результати тесту впродовж, наприклад, 30 днів. Так що це таке.....
-
Так це є в самій програмі, для професій TEER 0 -3 не потрібно тесту. Але тест дає додаткові бали.
-
Міграційний консультант в готелі сказав, що не потрібно здавати тест з англійської якщо працюєш за високим НОК😅😅😅😅😅
-
Добре що вони тепер і провінційний і федеральний етапи без ЕЕ перевели в онлайн🫶🏼
-
Та я бачив час обробки в паперовому варіанті і мені після цього одразу стало зле
-
Подача онлайн і тому в принципі сканів достатньо. Хіба вам захочеться подаватись паперово🙈
-
Маю таке питання ще, можливо питав. Чи обов'язково мати при собі паперові документи про освіту чи просто сканів вистачить для подачі на ПР?
-
Потрібно, якщо він хоче мене підвищити і відправити на навчання
-
Для некваліфікованої роботи освіта не потрібна, тому для роботодавця оцінки вашої освіти це не потрібно
22 Jan 2023, 05:40
390/233906
about an hour ago