Імміграція до Манітоби
-
👌😄
-
Ви не зможете на даний час здати біометрію, тому що візовий центр ще не працює. Навіть якщо ви засабмітите заявку на турвізу, вам буде запропоновано провести оплату. Сплативши за розгляд заявки та за біометрію, зразу ж прийде запрошення здати біометрію, і поки ви її не здасте, ваш кейс відповідно не розглядатимуть. А ви її не здасте поки не відкриється візовий. Краще зачекати до моменту коли почне працювати візовий центр, зразу ж взяти всі свіжі довідки та подаватись, інакше, довідки з банку або з роботи можуть застаріти
-
Доброго часу,співвітчизники Я до Вас з питанням ,до якого маю роздуми Отримали ми запрошення від КУК (ура ура ура) Подали доки на візу і навіть отримали запит на біометрію,але трошки боїмось... Як зараз з видачею віз на візит? (Туристична) - має сенс вже йти на біометрію чи ще трохи почекати? - відразу після біометрії має йти розгляд кейсу - наразі вони просто зависають і на друге коло ,з новими оплатами,але уже з ноутсом про відмову?
-
Так. Я підіймала тільки reading до 7 балів щоб знов 67 отримати.
-
Нам також треба підвищувати скоро бали і є можливість тільки англє. Також цікавило це питання. Тобто якщо в аелтс наприклад лиснен 7.5, то це зарахується як сlb8 і відповідно 5 балів, а якщо спікінг 6, відповідно clb7, і балів зарахує 4? Тобто достатньо підвищити хоча б якийсь один блок, і +1 недостатній бал доберемо? То круто якщо так
-
-
Шановне панство, в 37 років в мене також стане менше ніж 67 балів. Тому таке питання стосовно англійської: для clb7 треба мати мінімум всі 6, щоб отримати по 4 бали за кожну дисципліну. Як рахуються бали коли окремі дисципліни на рівні clb7, а інші на рівні clb8: 4 та 5 балів відповідно? чи поки немає рівня clb8 за всіма показниками про п'ятірки можна не думати?