Імміграція до Манітоби
-
Шановне панство, в 37 років в мене також стане менше ніж 67 балів. Тому таке питання стосовно англійської: для clb7 треба мати мінімум всі 6, щоб отримати по 4 бали за кожну дисципліну. Як рахуються бали коли окремі дисципліни на рівні clb7, а інші на рівні clb8: 4 та 5 балів відповідно? чи поки немає рівня clb8 за всіма показниками про п'ятірки можна не думати?
-
В мене вже другий, а з короною ще третій чую буде)
-
Ну тоді якщо через гроші, то створіть новий ее, нічого страшного)
-
Вік відняв тільки бал
-
За цією шкалою у мене 75 виходить
-
Упс. Це було трохи необачно😂😳
-
😂😂
-
Заберіть у дитини телефон 😂
-
Бо саме в 36 знижується балл, напевно було рівно 67, стало 66
-
Так, це правда. В чоловіка (він головний аплікант) та сама ситуація, без мого IELTS в EE не пускає (((
-
Так, вас могло викинути
-
Скоріш за все ви проходили, але через вік стали інелайбл
-
Там дві шкали. Перша 100 бальна, потрібно 67 , інакше ineligible, а друга вже crs на 1200 балів
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers/six-selection-factors-federal-skilled-workers.html
-
Не зовсім розумію, що значить" якщо я спочатку не набираю 67"?
-
Система крейзі трохи); наприклад в мене без чоловіка по першій шкалі було 66- тобто я НЕ могла створити профіль без його англійської, але без нього мій crs був би 469!) Все продумано
-
Дивно, суми ще в лютому підняли, і з тої пори вони фіксують на рік. А от те що ви написали, что ви не eligible саме після ДР- то може бути через те, що ви вилітили з першої шкали, там де треба 67 набрати. Через це вилітили, бо вік зменшився(і треба тепер наприклад дружини освіту або тест подати) . Ви не можете створювати новий, якщо ви не набираєте спочатку 67 балів( перевірте цю шкалу
-
Саме так і сталось. Я щойно пройшов тест на сайті for eligibility, ввів усі свої старі дані, а там де сума опція збільшилась на кілька сотень і я знову eligibile. Але тепер тре а створювати новий профіль і новий номер
-
Також прийшов лист від Corinne пів години тому, що SkipTheDishes відклав найм (((
-
Ну це так, просто поділився ;) не знаю, може ще хтось реєструвався...
22 Jan 2023, 05:40
39309/229829
about a minute ago