Імміграція до Манітоби
-
Так, це правда. В чоловіка (він головний аплікант) та сама ситуація, без мого IELTS в EE не пускає (((
-
Дивно, суми ще в лютому підняли, і з тої пори вони фіксують на рік. А от те що ви написали, что ви не eligible саме після ДР- то може бути через те, що ви вилітили з першої шкали, там де треба 67 набрати. Через це вилітили, бо вік зменшився(і треба тепер наприклад дружини освіту або тест подати) . Ви не можете створювати новий, якщо ви не набираєте спочатку 67 балів( перевірте цю шкалу
-
Ну це так, просто поділився ;) не знаю, може ще хтось реєструвався...
-
Hello Oleksii, SkipTheDishes are unable to commit to external hires outside of Canada at this current moment in time. With COVID-19 changing the landscape daily, and Canada's return to work policy still being tested we are not in a position to offer employment during this economic shift. SkipTheDishes value your time and applications. We wish to stay connected and once Canada border control ease, SkipTheDishes will be in a much healthier hiring initiative. Our best, SkipTheDishes
-
Пам'ятаєте сесію від Манітоби на травень? Отримав листа від однієї з компаній. Схоже передумали наймати з-за кордону...
-
Кількість грошей не впливає ні на що. Ви повинні мати тільки необхідний мінімум і все You will be asked to enter in your Express Entry profile the amount of money you will have to help you settle in Canada. This is to show that you can support yourself and any family who come with you to Canada, and helps us assess which programs you may be eligible for. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1145&top=29
-
Тобто немає значення бали дають або ні за гроші. Просто більшою сумою вказаною в аплікації бали не підняти
-
Я мав на увазі, що немає шкали. Тут як в університеті залік або ні ;)