Імміграція до Манітоби
-
Ми upfront здавали після того, як в нас в ее появилось +600 балів. І ми вже знали, що під час наступного відбору буде іта, і медицину треба прикріпляти під час подачі всіх документів на федеральний етап. Ми їхали в поїзді до Варшави на медицину, і якраз прийшла ІТА
-
Та і як бути з біометрією і медициною теж не зовсім зрозуміло
-
Так, поки найбільша проблема якраз з довідкою про не судимість. Я її замовив ще в кінці березня, але досі при перевірці її статуса мені видає що сервіс не доступний до кінця карантину - а кінця цього карантину ніяк не видно
-
Чудово, на одну проблему менше. Сподіваюся що до грудня я таки зможу зібрати документи))
-
звичайно, у кожного все індивідуально, але як правило усі документи можна зібрати протягом кількох днів, а деколи годин. Можливо, найдовше то буде довідка з поліції, бо 90% інших документи ніби ви маєте мати і так, бо ж зовсім недавно ви подавались на номінацію.
-
нерідко іммігранти змушені також перездавати тест між номінацією і подачею на ПР через те, що термін тесту сплив вже і ЕЕ профіль стає недійсним. Цього потрібно старатись уникати, інакше вам треба буде перестворювати новий профіль і писати в МПНП, щоб вони апдейтили номінацію
-
ні, ІТА "не заморожує" нічого Ось посилання на урядове джерело, що тест має бути дійсний на момент подачі на постійне резидентство. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=121&top=6 Зрозуміло, що і на момент подачі на номінацію провінції ви також повинні мати дійсний тест.
-
Дякую, у мене якраз у кінці червня закінчується мій IELTS з яким я подавався на номінацію і я не впевнений що з цим карантином встигну зібрати всі необхідні документи і податися до цього часу. Але я маю ще один сертифікат який валідний до грудня, але там бал на 0.5 бала гірший, хоча і мінімальним вимогам ЕЕ він відповідає. Чи не виникне питань якщо я вкажу в ЕЕ профілі сертифікат з нижчим балом ніж з яким я отримував номінацію?
-
Your language test results must be valid (written in the last two years) when you submit your application for permanent residence. If they expire, you should retake the test and provide us with valid results. Otherwise, your application will be rejected as incomplete or may be refused. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=121&top=6
-
Дякую усім за вітання
-
Дякую, так потроху рухаємося вперед. Але з цим карантином стільки невизначеностей додалося