Імміграція до Манітоби
-
от в мене є одна знайома хороша також... Рік тому захотіла іммігрувати до Саскачевану. Знайшла якось посередника, через якого "всі їдуть". Той типок сказав, що проблем не буде і через півроку-рік вона буде вже у Канаді. Англійська здана: 6.5-7 тест, професія є відповідна. Через брак часу знайома вирішила не розбиратись у деталях, хоч я попереджав, що не буде так просто. Коротше... Зареєстрував її той посередник в пул Саскачевану, і кожен місяць годував обіцянками, що вже от-от її відберуть, бо ж їй і справді не вистачало тільки одного балу, щоб бути вибраною. Знайома, будучи впевненою, що Канада вже на горизонті, продала квартиру, бо "ж майже вже їде..." Пройшов вже рік, вже рестрація в пулі закінчилась, а знайома досі в Україні
-
навмисно, вони дізнавались. агент сказав, що якби він не дав ту інформацію, яку він написав, то вони б взагалі не отримали віз ))). Ну і що вони самі винні, що на кордоні попались ))). Ну ясно, що ніхто ніяких грошей не віддав, і люди назавжди практично втратили шанс
-
Сумно, що таке трапляється :( І наче ніхто не винен... Агент щось наплутав... Або ж навмисно усе підробив, щоб набрати балів для клієнтів... А ті або проігнорували, або ж дійсно навіть і не знали
-
знаю також одну сім"ю з України, яка кілька років тому також отримала відмову в ПР на кордоні в Монреалі. Вони повністю довірились посереднику, який дав невірні дані в аплікаціях. Якимось чудом вони отримали документи на лендінг, але коли в аеропорту їх почали питати дещо, що зачепились за один факт, потім інші питання... потім відвели в спеціальну кімнату, де прямо влаштували допит - і депортація.
-
а ну це інша справа. якщо так, то я не хвилююсь. Ми стільки документів навідправляли і знаю скільки це часу та грошей зайнало, що я впевнений, що питань до документів на кордоні точно не буде :)
-
Оце засада!! Як же ж так... Стільки часу до цього йти, з дітьми, на валізах, усе продано на батьківщині і от так в аеропорту відмовили?! :(
-
ПР дають в першому аеропорту Канади, де ви лендитесь з COPR, а вже імміграційній офіцер вирішує, чи давати вам чи ні. Взимку знайомі лендились у Торонто, то сім"ї з Польщі, яка стояла перед ними у черзі, відмовили у ПР. Вони разом летіли в літаку до Торонто.
-
Так так. Закрита. Я ж написав, що Польша начебтовідкрилась. От я і сподіваюсь, що канадці підтягнуться :)
-
А, ну значить імігрант віза. У будь-якому випадку треба у центр їхати. А значить, треба щоб його відкрили :)
-
гост апдейтів також не було
-
центр потрібен усім :) ППР там теж дають. хіба ні? :) А справи як у всіх - профайл не змінюється. 6 місяців звкінчиться на прикінці червня...