Імміграція до Манітоби
-
І до чого цей приклад? Від 5.02
-
ви дали посилання на cicnews спершу. А cicnews належить Campbell, Cohen Law Firm
-
для прикладу
-
#136 – February 5, 2020 No program specified CRS score of lowest-ranked candidate invited: 472
-
Це офіційний сайт канадський
-
о, так. я бачив
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html
-
Зараз
-
1. Це не є офіційний сайт. Це сайт імміграційного консультанта 2. Ті, хто вже отримав номінацію від провінції: - пройшли процес номінації в тих конкретних провінціях
-
Ну так, це на сайті. З 4 березня вони лише тих у кого були провінції, або Canadian experience class, тобто тих хто в Канаді вже.
-
www.cicnews.com/2020/04/express-entry-draw-145-canada-invites-pnp-candidates-with-crs-692-0414160.html#gs.51jlog
-
є інформація, що відбирали лише з провінціями? звідки? можете дати посилання?
-
Це бали з мінулого відбору, коли відібрали лише з провінціями, мінімум був 693 здається
-
693-600 за провінцію, почитайте статтю від canada.ca, там їх головний writer ще цим і вихваляється, мов яка система класна. Тобто за номі +600, а в людини було лише 93
-
Так, пригальмують, питання в тому на який термін. Уряд канади не змінив поки що плани по кількості іммігрантів, на відміну від штатів
-
вибірки по Манітобі www.immigratemanitoba.com/category/mpnp-notices/eoi-draw/
-
??? звідки ви взяли 93 бали?
-
Я взагалі не розумію, як я наприклад можу нижче стояти у відборі аніж хтось з балом 93??? Тобто, людей відбирають наприклад 693, по провінції. Тобто у людини було 93 бали. Це сюр. Система крейзі.
-
Як не прикро для нас, але це логічно. Місцеві без роботи...
-
думаю, і видачу ПР будуть трохи гальмувати. Плани в уряду ще з 2017 році були мати по 300 тис нових іммігрантів щороку, однак, думаю зараз це буде корегуватись
22 Jan 2023, 05:40
39574/229694
2 minutes ago