Імміграція до Манітоби
-
а вам віза не прийшла ще?
-
Ну хіба англійською підняти можна тоді
-
Ті ні. ЕЕ забирає 5 балів кожен рік... Тому якщо за вік втратив, то треба чимось іншим набрати
-
по ідеї, приїхати на візит можна і зараз, але треба спершу 14 днів відсидіти на само-ізоляції. Оскільки зараз бізнеси відкриваються, то можна буде планувати зустрічі
-
EE дає так само бали до 44 років www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/criteria-comprehensive-ranking-system/grid.html
-
На візит вік 21-45 років
-
Трошки інфо по провінціях nationalpost.com/news/canada/reopening-canada-provinces-ontario-quebec-saskatchewan-alberta
-
На жаль, не так все просто, через вік ми вже для ЕЕ були на межі, а для створення нового навіть мій аелтс вже не допоможе. Часу є до кінця літа, потім - все
-
Тест можна перездати (то багато хто у такому становищі був), ЕЕ перестворити - це кілька хвилин роботи, хіба ні?
-
Ні, не можливий, на жаль. Це ж Ознайомчий візит
-
Хм, до того часу не буде ні активних аелтсів, ні ЕЕ, навіть віза яку ми майже отримали (в разі якщо вона буде на півроку) завершиться. Знову в який раз потрібно починати спочатку. А чи можливий взагалі варіант все таки інтерв'ю з офіцером по скайпу?
-
Думаю, все буде залежати від загальної картини в цілому. Он кілька провінцій зараз полегшують карантин. Будуть моніторити
-
Зараз важко щось прогнозувати
-
Ну так. Ніби такий план
-
Дмитро, читав що Трюдо планує відкрити кордон тільки після того як буде готова вакцина. Але ж прогнози різні, і якщо вірити ВООЗ, до кінця року не раніше. Що у вас чутно?
-
Цільова аудиторія - українці в Канаді
-
Так, різниця 7 годин. Як варіант можна ще встигнути зробити олів'є і лягти спати на пару годин як перед новим роком, потім в 12:45 накрити стіл та вина відкрити
-
Так, 1 травня, 18:00 за часом Онтарio
-
Я все правильно зрозуміла? Є хтось з вебінара?
-
Я спочатку думала що в 18 в нас, це 11 в Канаді. Але ні)
22 Jan 2023, 05:40
39606/229721
10 minutes ago