Імміграція до Манітоби
-
Зараз важко щось прогнозувати
-
Ну так. Ніби такий план
-
Дмитро, читав що Трюдо планує відкрити кордон тільки після того як буде готова вакцина. Але ж прогнози різні, і якщо вірити ВООЗ, до кінця року не раніше. Що у вас чутно?
-
Цільова аудиторія - українці в Канаді
-
Так, різниця 7 годин. Як варіант можна ще встигнути зробити олів'є і лягти спати на пару годин як перед новим роком, потім в 12:45 накрити стіл та вина відкрити
-
Так, 1 травня, 18:00 за часом Онтарio
-
Я все правильно зрозуміла? Є хтось з вебінара?
-
Я спочатку думала що в 18 в нас, це 11 в Канаді. Але ні)
-
Думала зараз послухати вебінар, ну таке. Нічого що він о першій ночі по нашому?)
-
Дякую
-
Maternity leave
-
Привіт всім. Прошу вашої допомоги. Підкажіть, що вказувати в блоці Personal history для періоду декрету, коли заповнюєш дані ЕЕ після отримання ITA? Я йшла в декрет та поверталась на одну й ту саму посаду. Чи треба писати декрет окремим рядком? І якщо так, то який вид зайнятості писати: Employment? Unemployment? Homemaker? Чи треба писати біля посади або назви компанії, що в цей період була в декреті? Дякую.
-
Я встигла , розповім
-
Так, вже зрозумiла з опису, дякую)
-
Ознайомчий візит тут ні при чому. Це організовує не КУК Манітоба
-
Олена, 👍
-
реєстрацію не відкрили, але добавили інформацію, що буде онлайн відео 👍 Registration is now closed. However, LIVE video will be available on our Facebook page and YouTube. You can send your questions to nationaloffice@ucc.ca and we will pass it on to the presenters.
-
👍дякую за інфо
-
Бачу у комменті в ФБ, що Дмитро Малик попросив скасувати организатора ліміт по реєстрації. Будемо сподіватися, що скоро лінк почне працювати знову.
-
знайшла у фейсбуці, там працює лінк, але ж "Registration is closed. The registration limit has been met."
22 Jan 2023, 05:40
39618/232166
30 minutes ago