Імміграція до Манітоби
-
Так, різниця 7 годин. Як варіант можна ще встигнути зробити олів'є і лягти спати на пару годин як перед новим роком, потім в 12:45 накрити стіл та вина відкрити
-
Так, 1 травня, 18:00 за часом Онтарio
-
Я все правильно зрозуміла? Є хтось з вебінара?
-
Я спочатку думала що в 18 в нас, це 11 в Канаді. Але ні)
-
Думала зараз послухати вебінар, ну таке. Нічого що він о першій ночі по нашому?)
-
Дякую
-
Maternity leave
-
Привіт всім. Прошу вашої допомоги. Підкажіть, що вказувати в блоці Personal history для періоду декрету, коли заповнюєш дані ЕЕ після отримання ITA? Я йшла в декрет та поверталась на одну й ту саму посаду. Чи треба писати декрет окремим рядком? І якщо так, то який вид зайнятості писати: Employment? Unemployment? Homemaker? Чи треба писати біля посади або назви компанії, що в цей період була в декреті? Дякую.
-
Я встигла , розповім
-
Так, вже зрозумiла з опису, дякую)
-
Ознайомчий візит тут ні при чому. Це організовує не КУК Манітоба
-
Олена, 👍
-
реєстрацію не відкрили, але добавили інформацію, що буде онлайн відео 👍 Registration is now closed. However, LIVE video will be available on our Facebook page and YouTube. You can send your questions to nationaloffice@ucc.ca and we will pass it on to the presenters.
-
👍дякую за інфо
-
Бачу у комменті в ФБ, що Дмитро Малик попросив скасувати организатора ліміт по реєстрації. Будемо сподіватися, що скоро лінк почне працювати знову.
-
знайшла у фейсбуці, там працює лінк, але ж "Registration is closed. The registration limit has been met."
-
жаль. Цікаво, що за зміни, та чи є новини про ознайомчий візит)
-
Дякую)
-
Та ж сама ситуацiя. У мене не вийшло зареєструватися
-
Перебуваєте у Канаді як студент чи тимчасовий працівник та маєте питання - для вас семінар від Конгресу Українців Канади. У п’ятницю, 1 травня, о 18:00 за східним часом, Конґрес Українців Канади проводитиме БЕЗКОШТОВНИЙ імміграційний вебінар українською мовою на тему: Зміни до імміграційних програм у зв'язку з Covid-19). Реєстрація тут: http://events.constantcontact.com/register/event… (кількість місць обмежена). Запитання для консультантів можна написати мені на цей емейл або у реєстраційній формі. Вебінар присвячений наступним темам: 1. Зміни від департаменту Immigration, Refugees and Citizenship Canada та заходи, впроваджені під час Covid-19 2. Візи тимчасового перебування (візи для відвідувачів; зміни з 29 квітня; як потрапити в літак, якщо особа звільнена від обмежень на проїзд; процедура flagpole та отримання дозволу на роботу на кордоні; право на подання заяви про отримання фінансової допомоги) 3. Студентські візи (зміни в обробці заявок; вплив онлайн навчання на післядипломний дозвіл на роботу; зміни в обмеженнях на роботу для студентів, які працюють в основних службах; право подати заяву на отримання фінансової допомоги) 4. Робочі візи (Дозвіл на роботу; категорії NOC; процедура прибутття тимчасового робітника: обов’язковий план самоізоляції та дотримання роботодавцем) заявки на постійне проживання через систему Express Entry 5. Огляд змін у сімейному спонсорстві, PR-заявках на основі провінційних програм, громадянстві (неможливість повернутися до Канади та відлік днів до отримання громадянства). Наші доповідачі: Олена Вебер, Ліцензований консультант з питань імміграції, Ліцензія № R523872 Богдана Степаненко-Липовик, Ліцензований консультант з питань імміграції, Ліцензія № R516168 Ірина Мацюк, Ліцензований консультант з питань імміграції, Ліцензія # R513299 Новини Української Канади в Телеграмі: t.me/UkrainianCanada
22 Jan 2023, 05:40
39622/229775
4 minutes ago