Імміграція до Манітоби
-
Звісно! Одне діло шукати щось самотужки і зовсім друге почути інформацію від тих хто є на місці.
-
Дмитро, доброго ранку. Дуже гарна iдея👍 Тiльки за!
-
Цікаво 100 %
-
Питання до майбутніх мешканців Манітоби: чи було б вам цікаво влаштувати онлайн-сесію на 1-2 години, де б ви могли запитати про питання адаптації, пошуку роботи, взагалі життя в Манітобі від тих, хто вже тут? Питання про процес імміграції поза обговоренням. Ми б спробували запросити як і тих, хто в Канаді вже якийсь час, так і тих, хто приїхав буквально 1-2 роки тому. Був би формат "питання-відповіді" Дайте знати, чи було б цікаво.
-
Як на мене, то не переймайтеся. Відправляйте дружину, та не витрачайте зайвий раз гроші та нерви. Краще починайте гуляти віртуально по Манітобі і шукати що та кого відвідати ;)
-
Тревел хісторі в тому числі
-
ну ось і хороші новини, вітаю Вас!
-
Хіба у вас відмова через travel history? Я б вже не переживав. Головне, що дружині дали, а значить є можливість іммігрувати
-
Доречі, візцентр відписався, в зв'язку з карантином подачу паспорту на візу продовжили на 90 днів
-
Дякую, всім також бажаю успіху на всіх етапах
-
Вітаю! Будемо сподіватись на краще~~
-
Всім привіт. Підкажіть, в кого були відмови по тревел хісторі. Я додавав паспорт копію з візами по Европі, Египет, Турція, загалом 9 подорожей. Що ще можна додати в даному випадку?
-
Біометрія 13 березня
-
Напишіть в візовий центр, вам повинні подовжити термін 30 днів.
-
Вітаю!!!
-
А коли ви біометрію здавали?
-
будемо тримати за вас кулаки 👍
-
Всім дякую!!! Переживаємо за те, щоб візовий центр протягом 30 днів відкрився, якщо ні, все напевне буде марно, прийдеться починати спочатку. Та головне віза, а там коли кордон відкриють, поїдемо.
-
Тепер питання, коли відкриють кордон Канади для туристів та коли авіакомпанії з України почнуть здійснювати рейси.
-
Вітаю з візами!
22 Jan 2023, 05:40
39720/233946
42 minutes ago