Імміграція до Манітоби
-
У мене так було, то я разів 7 пробувала зайти. Мене просто викидало на початок входу. Мені в імміграційному сказали таке буває, і пробувати поки не пропустить.
-
Задавайте тут, цей чат існує якраз для самостійної імміграції. Немає змоги писати десяткам людей приватно. У нас тут кілька адмінів, більше сотні людей, які пройшли через процес імміграції, точно порадять.
-
В закріплених повідомленнях є посилання на список документів.
-
Можна попросити довідку для PR. В ній все буде написано. Та має бути job offer
-
Так, я теж вирішила почекати
-
There were issues submitting your form. User information could not be found. Please try again later. Ось це пише
-
Підкажіть будь ласка на LAA тре завантажити два документи від канадського роботодавця (employment history and job offer) Це вони різні мають бути ? Тому що я сказав їм тільки за один verification letter. Що ще в них тре попросити і що головне щоб було в тому документі ?
-
У мене така сама проблема, теж не можу зайти.🙈 Треба певно перечекати🫣😐
-
Хм.... Зараз спробую ще раз
-
Можливо просто через погоду поганий інтернет чи щось типу того.
-
Я щойно на нього зайшла, у мене все працює.
-
Фух! Дуже дякую, а то я думала це я одна така фартова😅 дякую
-
Спокійно! Сайт пішов на відпочинок, не працює ні в кого.
-
Пробувала авторизуватися на сайті canada.ca
-
Вітаю всіх, друзі, а чи всі можуть зайти на сайт де ми подавали свої анкети? Мені на електронну пошту прийшло повідомлення що мені надіслали якесь смсстосовномоєї анкети, а на сайт зайти що вчора, що сьогодні не змогла.... Це у всіх так, чи мені час панікувати?
-
Пiдскажiть хто в темi . Працюю в Вiннiпезi кухарем в готелi . 3 мicяцi , але пiдписав лише один папiр з данними та зарплатою i що робота фул тайм . Це годне для пiaру , чи треба просити контракт у работодавця ? Дякую
-
Посади дипломатичної служби в посольстві України займають лише громадяни України. А ті хто там працює з іноземців за ЦПД немає жодного відношення до службової пошти і тд.
-
А ви, як я побачив у описанні, волонтер-консультант. Можно я вам сьогодні-завтра задам декілтка питань у приватній переписці?
-
Ну так то тракер вже не звичайна професія ) навіщо так …)
-
Кожен місяць різний. Але протягом року є кілька вибірок, коли бал досить мінімальний. Найпростіший спосіб підняти бал - це перездавти англійську на вищий.
22 Jan 2023, 05:40
3976/230363
3 minutes ago