Імміграція до Манітоби
-
У мене і з KLM був досвід, тільки в Південну Америку, можу сказати що сервіс теж був на висоті. Аеропорти що в Амстердамі, що у Відні однаково зручні, не думаю що ви відчуєте сильну різницю. То ж якщо у KLM буде вигідніша пропозиція - сміло беріть
-
👍🏻💪🏻
-
коронавірус уже і в інтернет пробрався😂
-
Оо, чудово :) буду розпитувати як оформлювали кота і як все пройшло, бо ми теж маємо кицьку :)
-
це за одного?
-
Я купував через сайт AirCanada коли літав на ознайомчий візит. Це партнерські компанії. Туди летів австрійськими, назад канадськими. Сервіс у австрійських мені сподобався більше. По цінам - не можу сказати, тут потрібно дивитися по датам які вас цікавлять. Коли я купував теж вибирав між AirCanada і KLM, вибрав AirCanada бо було дешевше і час прильоту у Вінніпег був зручніший (21.00). KLM був трохи дорожчим і приліт після 1-ї ночі. Хоча пам'ятаю тут хтось писав що купував KLM тому що був дешевше ніж AirCanada. Тому рекомендую коли визначитеся з датами пройтися по сайтам усіх компаній що літають в Канаду, промоніторити їх ціни і там уже зможете вибрати що дешевше і зручніше
-
У Австрійських авіаліній сервіс теж відмінний якщо що ;)
-
Ми літали на візит ейрканада. Дуже задоволені залишились. Лотом до варшави а далі уже торнто-вінні канадою. Я, чесно кажучи, мабуть теж вибирав би дорожче, довше, але НЕ мау
-
Ок. Я зрозумів. Перестаю чекати. І очікую тепер ППР як найшвидше :) Доречі глянув перельоти - непогані ціни на кінець квітня. ДУЖЕ! до 1500 на трьох з 3ма 23 кг валізами можна улетіти. Єдиний мінус - МАУ.
-
Work, like it all depends on you, pray, like it all depends on God :)
-
Вітання!!!
-
Як круто !!! Вітаю !!! Швидкої адаптації !!! 🙏
-
Так так. Я не хвилюсь поки що :) Ви ж розумієте, завжди хочеться швидше :) Хочемо встигнути в озерах поплавати поки зима не прийшла у Вінні :)
-
Та начебто ні. Після біометріі нічого
-
Так, я розумію... Приводу дзвонити поки що немає. Усього 70 днів пройшло... Дзвонити треба коли 6 місяців
-
оце зараз дивлюсь трохи статистики... Варша в середньому видає ППР за 131 день а от Сідней 195 аж...
-
Ага. Тепер я хочу щоб мене Варшава перевіряла :)
-
Дівчина подалася 26.12 як і ми і медицину пройшла 20.01 як і ми і прилетів ППР 10.03 вже!
-
Ой дякую! Доречі, а який офіс вас перевіряв? Бачив у паралельному чаті людям Варшава ППРів надвала за 70 днів!