Імміграція до Манітоби
-
Зазвичай відповідні посади займають українці
-
Так це нашим, в консульство
-
Дякую за підказку, ще можливо пррдуюлювати англійською їм ? Перше звернення написала українською.
-
Створюєте кабінет в IRCC і подаєтеся на продовження ворк перміт (процедура така сама як на зняття обмежень з ворк перміт). Там все легко.
-
Якщо ви вже будете у Канаді і будете працювати, то просто подастеся на подовження ворк перміт. А паспорт новий можна отримати у посольстві України. У цьому нема жодних проблем. Головне легально працювати.
-
Скажіть будь ласка, у мене паспорт до 2025 року. Відповідально, віза теж. И WP буде теж Але це виходить меньше 3 років, цього скоріш за все буде недостатньо щоб здобути стаж 6 міс та пройти всю процедуру до здобуття PR Який план на цей випадок? Чи зможу я легко зробити новий паспорт та відновити туди візу? Або...?
-
Доброго вечора. А скільки ви очікували на відповідь? В мене таке ж питання, треба записатись, бо в дитини закінчується дія паспорту. Так само , як і ви написала на імейл в Торонто, минулого тижня, відповіді ще немає (
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, як рахуються бали за освіту. Я закінчив машинобудівний технікум ( 4 роки після 9 класів школи) ? Буду подаватися по програмі Special Imigration Measure for Ukraine
-
Я би виходила із самого початку: перелік проблемних хвороб викладений ще в аплікації, із самих дороговартісних це діаліз, також інфекційні хвороби Якщо там не питають саме про клапан та інше подібне і Вам дали візу, то всі інші випадки щодо здоров'я припустимі. Тим паче якщо Ви працездатна людина, живете повноцінним життям и сплачуєте податки, то Ваш ризик навантажити фінансування медичного супроводу в майбутньому не перевищує чийсь інший ) щодо позиції лікарів стосовно Вашої патології раджу знайти канадські кардіологічні гайди на цю тему, для цього потрібно знати Ваш діагноз англійською або за кодом мкб10 (англійською ICD 10)