Імміграція до Манітоби
-
If you bring more than C$10,000 (or the equivalent in another currency) per family or as single traveller into Canada, you must declare the amount when you arrive. You must fill out form Cross-Border Currency or Monetary Instruments Report - Individual (E677) [
-
Це повязано з тим, що до банківської системи в Україні відсоток довіри дуже низький, майже кожного дня виникають якісь потрясіння, як то наприклад чергова зміна влади і т.п., в банки вводять тимчасові адміністрації, забрати вкладені гроші рівні 0. Звідси страх того, що можна покласти гроші для отримання довідки, та потім залишитись без збережень та втратити шанс не тільки на імміграцію, а і на життя в себе в країні. Я не хочу приводити статистичні дані по ліквідації банків, кожен може подивитися офіційні джерела, але така проблема в Україні існує
-
Ну я ж все дуже конкретно описав. Я написав про ПРОДАЖ авто, а не його наявність. Звісно, що не перед вильотом, а до того, як брати довідку з банка. Я ж дуже чітко навів приклад, навіщо я це зробив? Щоб показати, що можуть бути реальні ситуації у людей, коли гроші не можуть пролежати 6 місяців, але все у рамках правил
-
Це не можна зробити відразу перед вильотом. Саме тому вже на візиті офіцер може питати про гроші, саме гроші, які є у вас вже. Показ квартири чи авто нікого не буде цікавити до того моменту, коли це буде переведено в кошти. Так, ви можете згадати про це, але на етапі подачі документів вже (на номінацію) треба показувати гроші
-
Дмитре, у вас дуже особливе ставлення до питань людей. Ви чомусь вважаєте, що хтось намагається "обійти чи уникнути" вимоги, хоча люди просто задають питання. Ніхто нікого не намагається ошукати. Правила написані не зовсім прозоро, тому виникають питання.
-
Звісно можете. Ви можете мати 1000$ на рахунку сьогодні, а завтра продати авто за 20000$ і покласти їх на рахунок. Щоб пояснити, звідки у вас гроші ви пишите лое і пояснюєте там їх походження додаючи докази продажу авто. Нормальна ситуація. Для цього лое і пишуть.