Імміграція до Манітоби
-
Представники КУК іммігрували до Канади 6-7-10 років тому )))) вимоги до довідок були інакшими трохи, і деколи letter of explanation було окей. Оскільки зараз провінційна програма інтегрована з ЕЕ, то потрібно дивитись на вимоги федералів, які можуть завжди переглянути рішення провінції і запитати про уточнення інформації поданої на етапі провінції. Так, раніше таке також було, але рідше
-
Вибачаюсь, на подачу документів на федеральний етап відводиться не місяць а 60 днів
-
Тоді можете поки сильно не поспішати з рахунком. По таймлайнам: запрошення від КУК на ознайомчий візит - залежить від черги і завантаженості волонтерів (я очікував майже 4 місяці, хоча мені говорили що в середньому очікування 2 місяці); підготовка до ознайомчого візиту - в 1-2 місяці можна вкластися; ознайомчий візит - до 10 днів; очікування запрошення від MPNP - хтось отримує за кілька днів, а хтось чекає більше місяця; подача EOI і очікування вибірки MPNP - до 2 тижнів; розгляд документів на провінційному етапі - по статистиці 2.5 - 4 місяці. Далі, коли отримуєте запрошення на федеральний етап, маєте місяць щоб подати усі документи
-
IELTS, WES уже зробили? Заявку в КУК на ознайомчий візит відправили?
-
У вас запрошення на візит уже є?
-
Це залежить від того по якій програмі ви плануєте іти
-
Ще раз повторюся що це особисто моє трактування, але потрібно показати не просто рух коштів за останні 6 місяців, а те що в ці 6 місяців у вас була на рахунку мінімальна сума, що вимагається імміграційною програмою. Офіцер хоче впевнитися що це ваші кошти, а не ви позичили в когось на місяць щоб отримати довідку.