Імміграція до Манітоби
-
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html include, for each current bank and investment account, the account numbers date each account was opened current balance of each account average balance for the past 6 months
-
Намправді немає жодних формальних вимог, щоб гроші лежали саме 6 місяців. Єдина вимога, яка стосується термінів - надати довідку про середній баланс за останні 6 місяців. Але так, краще додати лое і пояснити, чому ви не тримали гроші в банку, додаткові документи про походження грошей стануть у нагоді
-
Як на мене, не тримати гроші в банку в даному випадку не вийде. Найпростіший вихід у вашому випадку це відкрити депозитний чи звичайний рахунок або декілька рахунків так щоб на момент подачі на федеральний етап кошти на рахунку пролежали мінімум 6 місяців. В такому випадку у офіцерів, що будуть розглядати вашу справу, не повинно виникнути ніяких питань щодо фінансів оскільки формально усі вимоги будуть виконані. Звісно ви також можете відкрити рахунок перед самою подачею документів, а потім додавати довідки про вашу зарплату, яка дозволила вам зробити легальні накопичення, писати LOE до офіцерів з поясненнями. Але це уже на ваш страх і ризик, може пройти, а може ні. Все буде залежати від офіцера, чи повірить він вам. Тут ви повинні усвідомлювати що якщо офіцеру щось не сподобається чи у нього виникнуть якісь сумніви, він буде мати 100 відсотковий привід відхилити вашу заявку так як формально вимоги не були дотримані. Щодо облігацій нічого сказати не можу.
-
Панове, я перечитав офіційні ресурси та досвід людей у цій групі (з самого початку її існування😅) стосовно proof of founds. Якщо я не помиляюсь, то канадські імміграційні служби цікавить, щоб аплікант: 1) мав достатньо коштів для імміграції (звичайно, в залежності від способу іммігрції і кількості людей, що іммігрують) 2) міг довести легальне походження цих коштів. В моєму випадку я маю абсолютно легальне походження коштів - отримую повністю білу зарплату на банківський рахунок, проте не зберігаю кошти у будь-якому українському банку. За звичай баланс зарплатного рахунку: кілька тисяч гривень - більше не тримаю. Тому питання до більш досвідчених, оскільки я хочу мінімально (як по часу, так і по сумі) тримати гроші в українських банках: як в цьому випадку довести наявність коштів відповідно до вимог, як провінційної, так федеральної програм? П.С. Доречі, хтось мав досвід з державними аблігаціями, як доказ наявності коштів?
-
Так, паспорти зразу забирають
-
👌🏻
-
Ми ще не знаємо результату )
-
Зрозуміло, тоді 🤞🏻
-
Інакше
-
В нас паперова подача , трошки інкаше
-
Це ж означає що «так»? Коли відмова паспорти не просят ніби то?
-
Дуже швидко