Імміграція до Манітоби
-
в мене 9 днів, не враховуючи дні прильоту і відльоту, тому що пізно прилетіла і рано вилетіла
-
В нас 10 днів приблизно
-
Мій - 2 тижні.
-
Шановне панство, вітаю! Я ще на самому початку процесу і цікавить 2 питання: 1. Чи правильно я розумію, що канадські міграційні органи формально цікавить мій досвід роботи за за останні 5 років? Те що маю ще досвід з цього ж NOC або з іншого зі списку але в минулому нікого с формальної точки зору не цікавить? 2. На якому етапі вже не принципово і процес вже не зупинити, якщо мій NOC буде виключений зі списку професій? Де точка неповернення в цьому випадку? Дякую за відповіді 😊
-
Може спробувати написати їм у тех.підтримку?
-
Що скажете, в анкеті Review your answers стоїть правильна дата народження, а в чеклисті (тільки зараз звернув увагу) - рік народження стоїть 1946. Дружина змінювала кілька разів вже в Review на правильний рік народження, нічого не змінюється - 21/05/1946. То напевне ґлюк якийсь. То що робити? Можливо додати пояснення, так як в чеклисті дата 1946, а мені точно не 74 роки, тобто анкети і всі доки не будуть співпадати з чеклистом
-
правильно, все буде добре, не відхиляйтесь від теми😉! Канада навпаки лояльно ставиться до ситуації із вірусом у плані розгляду документів, і деяким країнам зняла обмеження в часі на проходження біометрики, час для подачі паспорту і т.д. Оскільки посольства та консульства не всюди працюють www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/coronavirus-special-measures.html завжди читайте офіційні джерела, якщо там нічого не вказано, відповідно і ситуації немає, як такої