Імміграція до Манітоби
-
Я думаю, що це можна зробити не тільки забороною вїзду. Є датчики температури тіла, аналіз, який швидко показує чи людина має вірус. Не накручуйте негативу передчасно, а йдіть вперед
-
І взагалі, всі на емоціях, я розумію, купа людей без віз ще, ми також. Я читав ще сьогодні коротку замітку що Трюдо пообіцяв захистити канадців від впливу зовнішніх чинників стосовно коронавірусу. Що б це могло означати?
-
Natalia, ви це мали на увазі, коли говорите навіщо про це писати?
-
На видачу візи це навряд чи повпливає. При виході з літака в Торонто після бесіди вирішують, чи ви можете рухатись далі :)
-
Ну навіщо взагалі таке писати в чаті. Давайте ще бабушка тв послухаємо. Ото нам треба зараз через це себе ще накручувати
-
Можливо через це Канада також фільтрує видачу віз
-
США можуть обмежити в'їзд в країну через спалах коронавірусу espreso.tv/news/2020/03/03/ssha_mozhut_obmezhyty_vyizd_v_krayinu_cherez_spalakh_koronavirusu
-
дійсно), ви праві
-
Перевірте, вона Керолайн
-
так, Крістін Армстронг, я їй після інтерв'ю відправила 2 документи: бюджет і звіт, що було зроблено під час візиту. Вона у відповідь написала, що була рада поспілкуватись на інтерв'ю, і все, тиша.
-
Привіт
-
А офіцера звати Крістін?
-
Привіт, інтерв'ю було 14 лютого, ще листа не було... теж чекаю з нетерпінням)
-
Ну я також настирлива) написала, чекаю на відповідь😁
-
Все буде добре :)
-
Ми були в кінці листопада і чекали 2 тижні, потім написали лист офіцеру з нагадуванням і вже за пару дні отримали лист
-
Інтерв'ю було 20-го січня, лист-запрошення отримав 31-го
-
Дякую за відповідь) ну поки не буду панікувати😅
-
Ми були в вересні, лист отримали десь до 3 днів. Але є люди, які і місяць чекали. Мені здається, що в тих, хто був в вересні, жовтні, все трохи швидко відбувалося, можливо квоти добивали
-
Про лист
22 Jan 2023, 05:40
40277/236155
34 minutes ago