Імміграція до Манітоби
-
Майте на увазі, що це не миттєва відповідь. Може і декілька місяців йти
-
Так, мені б хотілося отримати, що дляцього треба?
-
Так
-
Це пояснення відмови?
-
Як комусь треба замовити GSM notes (колишній CAIPS), то кажіть. Я замовлю
-
І я подавалась через час. Можна почекати місяць ,щось додати
-
Ого. Я теж так думаю. Теж мета(
-
Після відмови, замовляла каипс, там було теж саме що і у листі відмові, тільки іншими словами (в мене тільки не було плана). Так в цьому документі було написано що не зрозуміла мета візиту, а слаба travel history не дає змогу винести позитивне рішення. Тобто головне в мене було це мета візиту. Орієнтуйтеся на те що написав офіцер. Гадаю все інше ок, або вказав би ще пункти
-
Нагадую для тих, хто буде подаватися 2 раз,чи 3й))) в анкеті потрібно внести інформацію про попередні відмови! Там два чек бокси yes, та деталі
-
так, є, у полі "Сума утриманого податку"
-
Я тут шукаю інформацію які є відмови. Bases on your travel history, purpose of visit, personal assets and financial status, on your current employment situation, immigration status . Як ви думаєте, якщо тільки одна причина- то саме в ній справа, а не в іншому?
-
Так сплачений єдиний податок
-
Там є сума єдиного податку? В мене не підтягується, лише доход
-
Нема за що. 😉
-
Дякую!!!)
-
бажаю, щоб у вас все вийшло!
-
А, ну так) головне щоб все це спрацювало і з 3го разу я отримала візу!)
-
думаю ні, адже у вас, як я розумію, джерела отримання доходів тільки ви самі. Тому воно так формулює на основі вашої податкової декларації
-
Зараз ще спробую тільки за 2019 рік, може по кварталах видадуть.
-
в полі Результат обробки запиту у вас стоїть 2 Значить для вас все правильно. У мене 2 стоїть тільки там, де загальні дані по рокам
22 Jan 2023, 05:40
40371/235799
4 minutes ago