Імміграція до Манітоби
-
думаю ні, адже у вас, як я розумію, джерела отримання доходів тільки ви самі. Тому воно так формулює на основі вашої податкової декларації
-
Зараз ще спробую тільки за 2019 рік, може по кварталах видадуть.
-
в полі Результат обробки запиту у вас стоїть 2 Значить для вас все правильно. У мене 2 стоїть тільки там, де загальні дані по рокам
-
ось так у мене виглядає
-
Natalia Canada ви за який період формували? там можна за 3 останні роки. Я робив за 1 квартал 2017 - 4 квартал 2019. В документі є дані по кожному кварталу окремо і в кінці по рокам
-
Всього 2 поля вийшло( а може і нічого
-
В мене якось дивно. Я запросила з 3 кВ 2018 по 4 2019. Прийшло тільки так, тобто вони об'єднали 2018 рік, і другий стовбець це 2019. У вас так чи по кварталах???
-
буквально через декілька хвилин, дякую Tana за підказку де шукати.
-
Я ось таку ще замовляла
-
єдине, що трохи бентежить, це те, що там немає жодних печаток. Але маю надію, що це не є проблемою, адже звітність електронна
-
Зараз заповнюю теж)
-
ось так виглядає форма
-
я не знаю, про що ви, але я ФОП і у мене там всі дані є поквартально. Тільки що отримав відповідь на запит
-
Хоча, може і спрацює))
-
Це для фізичних осіб. Не ФОП. Форма 1дф- це форма ндфл, підприємці це не сплачують
-
Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді* * відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків надаються відповідно до Податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), які щоквартально подаються податковими агентами до територіальних органів ДФС та відповідно до поданих фізичними особами – підприємцями або фізичними особами, як провадять незалежну професійну діяльність податкових декларацій; ***відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надається за останні три роки (по квартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів після його закінчення. Запит надіслав, зазначивши максимальний період у 3 роки. Подивимось, що прийде у відповідь
-
Ми самі за себе платимо, ЄСВ- це єдиний соц.внесок та ще єдиний податок сплачуємо. По фіз.особам там зовсім все по іншому, за вас ндфл платять та єсв сам роботодавець.
-
Можливо попробуйте в пенсійний фонд звернутися. Я не ПП, але той податок який сплачується за мене і моя зп відображається в них. Я брав довідку форми ОК-5, якщо не помиляюсь. Можливо в вашому випадку там нададуть якусь інформацію.
-
Згодна повністю! Дуже важко було отримати довідку про доходи
-
Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
40388/235655
3 minutes ago