Імміграція до Манітоби
-
Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді* * відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків надаються відповідно до Податкових розрахунків сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), які щоквартально подаються податковими агентами до територіальних органів ДФС та відповідно до поданих фізичними особами – підприємцями або фізичними особами, як провадять незалежну професійну діяльність податкових декларацій; ***відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надається за останні три роки (по квартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 50 днів після його закінчення. Запит надіслав, зазначивши максимальний період у 3 роки. Подивимось, що прийде у відповідь
-
Згодна повністю! Дуже важко було отримати довідку про доходи
-
Дякую!
-
В мене немає актів, я просто ФОП що виконує послуги та платить податки. Так, наша податкова- це той ще квест. Через кабінет сьогодні буду замовляти- там точно є довідка про відсутність заборгованості перед бюджетом! Ще, я літом заказала довідку про суму сплачених податків- вони на мене орали, я пройшла кілька кіл пекла, але все ж таки через 1.5 місяці довідка прийшла поштою! Але вони дійсно говорять, що немає такої довідки, чи вони її роботи не будуть.
-
У мене на актах виконаних робіт стоять такі ніби штампи круглі від імені компанії та від мого імені, я так розумію, що вони є аналогом печаток або підписів. Думаю, що їх повинно бути достатньо. Це все ж таки цифрова звітність і тут не може бути інакше. PS я тільки зараз зрозумів, що акти у мене не в цьому кабінеті, а у "вчасно", а там свої порядки. Завтра мабуть спробую зробити запит і подивлюсь, що вийде
-
Скоріш за все через 40. Це тому що якщо ви найманий працівник, то підприємство яке виплачує вам дохід подає звітність на протязі 40 днів, після закінчення кварталу. Тому раніше немає сенсу, тому що доходи не будуть відображені. Якщо онлайн, печатки точно не буде, максимум QR код, але не впевнена.