Імміграція до Манітоби
-
Довідка яку заскрінив @DesertHetman це довідка про доходи громадянина, вона включаю всі доходи громадянина за певний період. Тобто якщо скажімо за цей період ви отримували відсотки за депозитом, чи будь які інші, з яких ваш податковий агент сплатив ПДФО, вони будуть відображені в цій довідці, дохід від підприємницької діяльності, звісно теж. Для отримання довідки, конкретно про доходи від підприємницької діяльності, вам потрібно написати заяву довільної форми , " Я ПІБ, прошу видати довідку про дохід від підприємницької діяльності за такий то період " і подати її в податкову. Інспектор зобов'язаний видати довідку. Так вони цього робити не хочуть. Тому що довідка не формується автоматично, вони вибирають ваш дохід та набирають її самостійно. Але ця довідка, буде дублювати ваші подані декларації про дохід. Тому як на мене простіше, роздрукувати дублікати декларацій, відмітити їх в податковій мокрими штампами і подати.
-
Дякую, спробую. Дивно але інспектор казала що немає ніякої можливості
-
Напішить будь ласка, якщо комусь дадуть довідку. Тоді буду інспектора ...
-
Тут ніби про фіз осіб пише, але може і для ФОП ДПС: довідку про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати в Електронному кабінеті http://www.visnuk.com.ua/uk/news/100016412-dps-dovidku-pro-sumi-viplachenikh-dokhodiv-ta-utrimanikh-podatkiv-mozhna-otrimati-v-elektronnomu-kabineti
-
Її там немає. То інспектор робив вручну
-
Нема такої форми довідки взагалі. В серпні ще давали, потім стали відмовляти, говорять закон поміняли.
-
А яку довідку про сплату податків вам дадуть???Мені відмовили давати про сплату єдиного податку.
-
Часто (в більшості випадків, які я знаю) ФОПи на етапі номінації провінції та федеральному етапі грузять томи документації за свою діяльність за останні 10 років, наприклад. Буквально три роки тому знайомий, який подавався на номінацію провінції Нью-Бранзвік, буквально поштою (тоді було ще так) відіслав більше ніж 100 сторінок про свою діяльність як ФОП, щоб провінція бачила, що його діяльність є 1) в межах задекларованого коду НОС, 2) він має дійсно задекларований стаж, 3) для персональної історії від 18 років
-
При формуванні списку документів вказують тільки основні. Однак, додаткові документи тільки додають ваги. Тобто... Припустимо, Аплікант на візу - ФОП. У нього є реєстрація (яку він показує), він показує окремо якісь гроші з персонального банківського рахунку і т.д... Однак, наприклад, податкові декларації, де вказана сума доходу свідчать про те, що той ФОП є дійсно "живим", що у нього є діяльніст, що він працює, а не просто є ФОПом на папері, який вчасно сплачує податки. Друзі, коли подавались на студентську +робочу візу подавали декларації + договори з клієнтами за останній рік, щоб показати, що вони дійсно ведуть діяльність. Так, це все можна і не давати, звісно. Можна прикласти запрошення від КУК, ваш розклад, основні документи - і все. І комусь відкривають, а комусь відмовляють. Коли аплікант заповнює всі свої дані, то, вірте чи ні, але офіцер, який розглядає аплікацію відразу бачить так званий risk score по кожному кандидату. Для прикладу, науковець зі стабільною (однак відносно низькою) оплатою праці, який працює все життя в науковій установі, буде мати нижчий ризик, ніж підприємець. Найманий працівник, який працює на постійній основі, отримуючи стабільну зарплату, також є меншим ризиком ніж підприємець, який сьогодні заробляє мільйон, а завтра нуль. Тому ФОП часто додає документи, які підтверджують його доходи (пов"язані з сферою діяльності) за певний період часу.
-
Чесно кажучи не знаю точно , як вона сформульована і за який період . Чоловік тим займається , як буде довідка , тоді напишу деталі. Звичайно , в переліку документів на сайті про додаткові документи не вказують , але в візовому центрі нам порадили , що краще до кейсу долучити разом з витягом про реєстрацію фоп також цю довідку .
-
А податки за який період та що за довідка? Бо цього немає ніде в списку документів) наша податкова формує тільки довідки що в тебе немає заборгованості, та ще можна додати суто чеки з привату про оплату (але то таке). Мені про довідку цікаво) і це вам в центрі таке сказали?
-
В кожного своя ситуація , ви чітко подивіться , які документи можуть бути потрібні у вашій подачі .
-
Не вказала період чим займався чоловік після навчання, бо він не був працевлаштований . Плюс чекаємо на довідку про сплату податків від чоловіка , так як він ФОП.
-
Дякую!
-
А що за перевірка досвіду? Дзвонили або доп доки запитували ?