Імміграція до Манітоби
-
Дякую, як раз в мене той другий рахунок куди заходить зп. А телефонували на це номер +18882422100? Чи якийсь інший?
-
Привіт, питання до тих хто вже на федеральному етапі. Proof of funds. Якщо гроші на одному рахунку лежать то показували тільки той рахунок, чи всі рахунки з банку? ,я показувала тільки один рахунок де є необхідна сума. Але там в мене є зарахування коштів з іншого мого рахунку, тепер думаю,що можуть зачіпитися за це. То й думаю,може ще раз зробити довідки, де будуть вказані всі два рахунки.
-
Теж саме було
-
Дякую. Складається враження, що раніше було чим простіше, тим успішніше
-
Дякую😊
-
Дякую! Як отримаю візу, відразу напишу.
-
Влаштовує, дякую
-
ок. але я гляну аж пізно ввечері.
-
Дмитро, чи можу я вам скинути наш лист мотиваційний, може щось підкажете?
-
Вітаю вас! Чекаємо на візит!
-
усі докладають лист-запрошення від КУК, а також вказують організацію MPNP, де буде інтерв"ю, тому працівник, який розглядатиме вашу аплікацію не може не розуміти дійсної мети візиту незалежно від значення, яке ви виберите.
-
Раніше люди скидали скріни з other
-
Хтось з other отримав, хтось з visit. То як повезе. Відпішіться, як все пройде!) А на подачу в центрі треба стару travel history?? Просто в мене стільки документів було на онлайн подачу, я думаю як все це везти до Києва)
-
Ми ж це вже обговорювали) в мене 2 рази було ціль - tourism!! Річ у відмовах явно не в цілі в самій анкеті.
-
Так, майже все готово, можливо завтра - післязавтра спробуємо подати на візу. От тільки думаю, ми завалідували вже анкети, у нас там ціль - інтерв'ю. Вагаюсь, чи не переправити на туризм, як у Olga Khrystenko. До речі, вітаю!!
-
Вітаю! 😊
-
Вважайте, що у вас є перевага вже. Ви знаєте, що вам треба виправиити. Кількість відмов не має значення. Є люди, у яких було по 3-4 відмови, і все одно візу давали
-
І нам, будь ласка alevgross@gmail.com
-
У мене теж сестра живе в ВБ. Ми були там купу разів і завжди поверталися :( і все одно відмова.
-
Так, це не повинно впливати на результат, АЛЕ в оналйні ніхто не первіряє ваші доки крім офіцерів, а от у візовому можеть ПОРАДИТИ щось. Там дівчата дуже гарно йдуть на контакт і приймають участь у вашій проблемі
22 Jan 2023, 05:40
40454/235417
7 minutes ago