Імміграція до Манітоби
-
У мене теж сестра живе в ВБ. Ми були там купу разів і завжди поверталися :( і все одно відмова.
-
Так, це не повинно впливати на результат, АЛЕ в оналйні ніхто не первіряє ваші доки крім офіцерів, а от у візовому можеть ПОРАДИТИ щось. Там дівчата дуже гарно йдуть на контакт і приймають участь у вашій проблемі
-
Спробуйте і правда через візовий. Я доречі згадав, що моя відмова перша була саме через онлайн подачу. А позитивний результат через Центр (як писали вище, доки перевіряють перед подачею і радять щось докласти якщо забули)
-
-
Напишіть е-mail. Але в мене все стандартне
-
А можете скинути свого листа?
-
Сьогодні
-
Подавалась онлайн. Вказувала Tourism та контакти Сергія та Дмитра
-
Вітаю! А подавались онлайн чи в візовому центрі?
-
Добрий день! Отримала листа на запит паспорта для візи! Навіть не повірила спочатку, так як у зв'язку з частими відмовами не розраховувала пройти з першого разу. Нічого особливого ніж інші в листі не вказувала, квитки не купувала, аргументами повернення була сім'я, наявність авто та travel history з доказами, що завжди вчасно поверталась в Україну. Можливо вплинуло те, що моя сестра живе закордоном і я кожного разу після гостювання у неї поверталась додому.
-
Це чисто моє припущення. В візовому центрі бачать всі ваші документи , переглядають їх. А в онлайн подачі можна дещо опустити , на жаль .. тим більше багато хто вперше має досвід подачі .
-
Дякую, так мабуть наступного разу через візовий центр спробую
-
Обов’язково ! Звичайно , пробуйте ще раз. Я б радила через візовий центр подаватися . Я була в п’ятницю , мені переглянули всі документи , в анкеті виявили помилку , яку потрібно було виправити . Плюс порадили додаткові документи донести . Мені здається , при онлайн подачі в аналогічній ситуації відразу в відмову дали ... а в візовому центрі дадуть пораду . я не знаю ще свого результату , але буду тримати вас в курсі справи .
-
Звісно ж відмова - це не привід зупинятися! У будь-яклму випадку треба спробувати ще!
-
Pavlina, Ihor, @sergroov Будь ласка, відпишітся про свої результати, дуже сподіваюсь що у вас все буде ОК!
-
Так, стільки сил в це вкладено, тож не хочеться здаватись після першої відмови
-
Я чекаю ще одну довідку і подаюся цього тижня