Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Отримала листа на запит паспорта для візи! Навіть не повірила спочатку, так як у зв'язку з частими відмовами не розраховувала пройти з першого разу. Нічого особливого ніж інші в листі не вказувала, квитки не купувала, аргументами повернення була сім'я, наявність авто та travel history з доказами, що завжди вчасно поверталась в Україну. Можливо вплинуло те, що моя сестра живе закордоном і я кожного разу після гостювання у неї поверталась додому.
-
Це чисто моє припущення. В візовому центрі бачать всі ваші документи , переглядають їх. А в онлайн подачі можна дещо опустити , на жаль .. тим більше багато хто вперше має досвід подачі .
-
Дякую, так мабуть наступного разу через візовий центр спробую
-
Обов’язково ! Звичайно , пробуйте ще раз. Я б радила через візовий центр подаватися . Я була в п’ятницю , мені переглянули всі документи , в анкеті виявили помилку , яку потрібно було виправити . Плюс порадили додаткові документи донести . Мені здається , при онлайн подачі в аналогічній ситуації відразу в відмову дали ... а в візовому центрі дадуть пораду . я не знаю ще свого результату , але буду тримати вас в курсі справи .
-
Звісно ж відмова - це не привід зупинятися! У будь-яклму випадку треба спробувати ще!
-
Pavlina, Ihor, @sergroov Будь ласка, відпишітся про свої результати, дуже сподіваюсь що у вас все буде ОК!
-
Так, стільки сил в це вкладено, тож не хочеться здаватись після першої відмови
-
Я чекаю ще одну довідку і подаюся цього тижня
-
Доброго дня. Хто найближчим часом подається на візітор візу? Чи подалися і очікують результатів?
-
Дякую за відповідь. Оцінка WES у мене вже є. Проблема була в тому що при заповненні імміграційних форм система вимагала копії диплому і додатку до нього. А у диплома кандидата додатку ніякого нема. І тому неможливо було відіслати заявку, вискакувала помилка. Але коли я написав лист-пояснення і загрузив його в якості додатку все запрацювало.
-
Ми дружині вже робили оцінку з Канади. WES підтвердив як doctorate degree. В анкетах справді нема такого пункту як кандидат. Я робив так: в анкеті WES заповнив як PhD з таких то наук, на сайті Апостиль заповнили кандидат. Все було ок. Раджу переробити диплом кандидата наук на міжнародного зразка, щоб там було написано доктор, і вже після цього подавати на оцінку. Хоча, як на мене, величезного значення це не має.
-
Чудово. Дякую!
-
Але система без нього не дозволяє відправити заявку, видає помилку. Як ви це обходили?